Noutăți și comunicate

SickSound Crew, Sophisticated Lemons, RPK si Antarctica la URSUS Evolution 2012 in Piata Constitutiei din Bucuresti

8 iunie 2012
SickSound Crew, Sophisticated Lemons, RPK si Antarctica la URSUS Evolution 2012 in Piata Constitutiei din Bucuresti
În 16 - 17 iunie 2012, URSUS Evolution revine în 2012 cu trupe consacrate și formații noi într-un mix ce va electriza publicul din Piața Constituției din București.

Vino să vezi trupele SickSound Crew, Sophisticated Lemons, RPK si Antarctica care vor concerta în premieră în fața a zeci de mii de fani! URSUS Evolution este momentul lor, momentul în care pot demonstra că reprezintă muzica românească de mâine.

După ce au convins fanii în aplicația online, acum este timpul să confirme și pe scenă.

Cele patru trupe care vor concerta, au câștigat un concurs desfășurat pe pagina de Facebook a URSUS Romania. Din zeci de trupe înscrise, ei au primit cele mai multe aprecieri din partea publicului și a juriului URSUS Evolution.

5-URSUS_Evolution_2012_in_Piata__aYA4pATNDU.jpgSickSound Crew
SickSound este un crew format la inceputul anului 2011, ce vine cu o noua atitudine in hip-hop-ul romanesc. In componenta sa se gasesc artisti din noul val al acestui gen, precum Clue, In Extremis (Esra, Swift & Megiddo), The Bridge Committee (Jazz8 [Ro] & Kent Archie [USA]), Qishta Ceinaru si Havana. De productia pieselor de ocupa Havana, Megiddo si Ceinaru Beets. In momentul de fata, pe langa primul album semnat "SickSound", membrii crew-ului lucreaza si la materiale personale ce vor sa iasa in evidenta printr-un sound nou si o energie speciala..
4-URSUS_Evolution_2012_in_Piata__4DuZeRAw.jpgSophisticated Lemons


Sophisticated Lemons este o trupa tanara din Bucuresti, canta impreuna de 3 ani si au avut concerte numeroase atat in capitala, cat si in diferite alte orase din Romania. Genul muzical abordat de trupa este indie alternative si canta numai piese originale.
3-URSUS_Evolution_2012_in_Piata__6T41aZaSE.jpgAntarctica
 

Infiintata in 2009, trupa ANTARCTICA inseamna Delia Opran la voce, Tudor Scânteie la chitara, Mircea Preda "Burete" (bass - a cântat si cu Vita de Vie), Victor Rivalet ( sintetizator - fost membru Timpuri Noi si producator de muzica electronica cunoscut sub numele de scena Benjamin Rivalet) si Mirko Grusa, la tobe. Delia, fondatoarea trupei, este o compozitoare si o textiera inspirata, preocupata de poezie si astronomie, concertând in deschiderea actului artistic semnat Roisin Murphy la Bucuresti. Cu doi ani in urma, Antarctica este opening act pentru concertul Morcheeba de la Bucuresti, anul urmator concerteaza pe scena B'ESTFEST, iar in luna februarie 2012 sustine un moment live la Radio Guerrilla, bucurandu-se de reactii mai mult decât pozitive din partea ascultatorilor. 2-URSUS_Evolution_2012_in_Piata__IVAs4qfX.jpg
RPK


Grupul Rpk s-a infiintat pe data de 9 august 2000 sub numele de (replik). La doua saptamani de la infiintare, grupul urca pe scena, debutand in cadrul evenimentului-concert "Am Cravata Mea" (23 august 2000), organizat de Atomic Tv. In scurt timp grupul Rpk merge la Timisoara la emisiunea concurs "Trupa de soc" moderata de Dan Negru.In noiembrie 2000 grupul RPK semneaza cu casa de discuri Sony/Cat Music Mediaservices si intra in studio pentru inregistrarea primului material discografic "Unde esti?" lansat pe 28 feb 2001. Albumul, denumit "Primeste-ma", este finalizat la sfarsitul lunii Noembrie 2002.Dupa mai mute discuti cu casele de discuri, grupul devine independent.Albumul "Primeste-ma" nu este editat oficial si este pus la dispozitia fanilor pe internet, sustinut de aparitii tv si o serie de concerte.

Și experiența verii continuă! Pe scena URSUS Evolution din București vor urca și cei mai cunoscuți artiști din România: Paraziții, Cargo, VAMA, Vița de Vie, Guess Who, Șuie Paparude, E.M.I.L., Les Elephants Bizzares, Robin & The Backstabbers, CTC  și raku.

Evenimentele URSUS Evolution au loc la
- București : 16-17 iunie 2012,
- Cluj : 29-30 iunie 2012,
- Brașov : 28-29 iulie 2012,
- Mamaia : 10-11 august 2012.

Vino sâmbătă și duminică în Piața Constituției din București la primul eveniment URSUS Evolution să trăim live evoluția muzicii românești în cel mai tare proiect al verii.

Sunet, checked! Lumini, checked! Trupe mari de mâine, checked! Începe URSUS Evolution.
Află detalii pe http://www.ursus.ro/evolution


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top