Noutăți și comunicate

Showul Sabaton de la Bucuresti va fi deschis de Roadkill Soda

3 octombrie 2014
Showul Sabaton de la Bucuresti va fi deschis de Roadkill Soda
RoadkillSoda este prima trupa romaneasca prezenta pe afisul lansarii de album Sabaton - Heroes de la Bucuresti din 2015 ! Deja doua categorii de bilete sunt sold sout si se anunta un concert cu casa inchisa !

METALHEAD a hotarat sa acorde aceasta sansa unica de a deschide pentru Sabaton, unei trupe in care crede si pe care doreste sa o promoveze cat mai mult pentru ca, de ce nu sa recunoastem, trupa are un sound unic, foarte multe concerte "afara" si tocmai a semnat si cu Universal Music lansand si o noua piesa, "Wrong".

WRONG este primul extras de pe albumul pe care trupa il va lansa in aceasta toamna prin Universal Music Romania si a patra productie video RoadkillSoda, dupa "Ties That Bind", "The Blame Is Mine" si "Generator Party. The Movie".

Clipul WRONG vine dupa un an plin al baietilor de la RoadkillSoda. Trupa s-a aflat pe scena alaturi de Billy Idol, Planet of Zeus, Black Tusk, UFOMammut, dar si la Rockstadt Extreme Fest (al doilea an consecutiv), sau Fuzztastic Planet Fest, din Grecia. Noi aparitii speciale pe scena urmeaza sa fie anuntate in aceasta toamna, promit baietii.

Inca o trupa va fi anuntata cat de curand !

Pe 27 ianuarie, eroii de la Sabaton alaturi de Delain si Battle Beast vor concerta in Romania in cadrul turneului "Heroes on Tour" care va ajunge si in Turbohalle la Bucuresti in cadrul unui warmup party oficial pentru METALHEAD Meeting 2015 ! Deja doua categorii de bilete sunt sold sout si se anunta un concert cu casa inchisa !

Nu uitati ca am intrat in ultimele doua saptamani de bilet ieftine asa ca pana pe 15 octombrie puteti achizitiona bilete cu acces general la pretul de 65 de lei, apoi acestea se vor scumpi treptat.

Biletele pentru concertul Sabaton pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro, http://www.eventim.ro, http://www.myticket.ro si http://www.bilete.ro, precum si in retelele clasice fizice precum Magazinele Uman, Senia (Magazinul Muzica), Perfect Tour, Diverta, Humanitas, Germanos, Vodafone, Orange, Posta Romana etc..

Facebook Event: http://www.facebook.com/events/302822909877204/

Concertul Sabaton de la Bucuresti este un warm up party oficial pentru METALHEAD Meeting 2015! Cei prezenti la concert vor afla, in premiera, ce trupe vor participa la editia din 2015 a festivalului si vor avea parte de reduceri la bilete si alte surprize.

Suedezii de la Sabaton revin in Romania, dupa showul aproape sold out din 2013, la cererea fanilor, pentru a canta piese de pe noul album, HEROES, dar si hituri ca Primo Victoria (peste 11 milioane de viewuri pe Youtube!), Back In Control, Masters of the World, Wolfpack, Uprising sau The Price Of A Mile.

De cativa ani, suedezii sunt cap de afis la majoritatea festivalurilor mari de profil din lume. Recent, in Polonia, la Woodstock Open Air Festival, Sabaton au cantat in fata a peste 500.000 de oameni, concertul fiind imortalizat pe DVD sub egida "Swedish Empire Live".

In deschidere vor canta Delain, Battle Beast si RoadkillSoda plus inca o trupa care va fi anuntata in curand !

Preturi bilete:

- 55 de lei - Oferta speciala (SOLD OUT)
- 85 de lei - Heroes Circle (SOLD OUT)
- 65 de lei Acces General pana pe 15 octombrie
- 75 de lei Acces General pana pe 15 ianuarie
- 85 de lei Acces General dupa 15 ianuarie si in ziua concertului la intrare

Un eveniment oferit de METALHEAD si Ciuc Premium

Powered by BlackHawk Security

Recomandat de ROCK FM, BestMusic, Deezer si SuneteEvenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă