Noutăți și comunicate

Show-ul „A Vision of MERCURY” in premiera in Romania pe 26 octombrie

26 octombrie 2012
Show-ul „A Vision of MERCURY” in premiera in Romania pe 26 octombrie
După succesul înregistrat de remarcabilul show "A Vision of ELVIS", seria spectacolelor tribut continuă cu o reprezentație de același calibru: "A Vision of MERCURY" va avea loc vineri, 26 octombrie în Hard Rock Cafe.

Protagonistul showului, Joseph Lee Jackson, a cântat în săli de spectacole ce au găzduit showuri de înaltă ținută în Marea Britanie și în restul Europei, dar a urcat pe scenă și în fața a zeci de mii de spectatori, showul de pe Millennium Stadium din Cardiff fiind unul de referință.

A Vision of Mercury a fost cap de afiș în programul  festivalului de anul nou, din Dubai, ce a fost urmărit de milioane de oameni, prin intermediul transmisiei efectuate de MTV Asia.  

Iar recent, Joseph Lee a performat și în cadrul ceremoniei de dezvelire a primului monument ce onorează memoria lui Freddie Mercury, în Marea Britanie. Ceremonia s-a derulat în prezența familiei lui Freddie Mercury și a chitaristului Brian May.

Cu privire la prestația lui Joseph, mama lui Freddie declară: "Freddie a fost originalul, iar el și Queen erau cei mai buni. Dar acum, în acest secol, Joseph este cel mai apropiat lucru."

Cu peste un deceniu de experiență, Joseph Lee Jackson, protagonistul showului, este cotat drept unul din cei mai autentici artiști tribut Freddie Mercury din lume. El aduce în fața publicului un show dinamic, din care răzbate carisma inconfundabilă a unuia dintre cei  mai spectaculoși soliști din istoria rockului.

Pentru A Vision Of Mercury se pun în vânzare două categorii de bilete:
-  Categoria VIP - 90 lei (întâlnire și poză cu artistul, afișul evenimentului cu autograf, loc la masă)
- Categoria I - 60 lei - loc la masă
Rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe, pentru fiecare cumpărător de bilet.

Biletele pentru show-ul A Vision of Freddie Mercury sunt disponibile în toată rețeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald's), Librăriile Adevărul și Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Național al Copiilor și în Hard Rock Cafe. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.rohttp://www.blt.ro,   http://www.bilet.ro, http://www.bilete.ro, http://www.myticket.ro

Pentru mai multe informații vizitați: http://www.kompasevents.ro


Evenimente recomandate

Top