Noutăți și comunicate

Show incendiar la deschiderea celui mai mare club de muzica live din Romania

2 martie 2014
Show incendiar la deschiderea celui mai mare club de muzica live din Romania
Vineri, 28 februarie 2014, a avut loc lansarea celui mai mare club de muzica live din Romania. Vama a sustinut un show incendiar, iar cele peste 800 de persoane prezente la eveniment au cantat la unison fiecare melodie a formatiei.

Cei prezenti la eveniment au trait fiecare piesa a trupei, Vama cantand atat hit-urile care i-au facut celebri (18 ani, Vara asta.., Nu am chef azi, Epilog etc. ), cat si melodii de pe ultimele albume (Perfect fara tine, Ultimul om, Epidemie de iubire etc). Tudor Chirila si trupa lui au sustinut un spectacol desavarsit, ce s-a incheiat in aplauzele furtunoase ale fanilor.

In deschiderea concertului Vama, a cantat trupa Tavi Clonda Band, care a tinut publicul pe ringul de dans pana dimineata. Tavi Clonda s-a remarcat printr-un repertoriu diversifiat, energic, comunicand cu publicul pe tot parcursul show-ului.

2-Show_incendiar_la_deschiderea__zHwpEXf4X.jpg

Sprint Media Group a deschis cel mai mare club de muzica Live din Romania, aducand un concept inovator si o experienta noua tuturor bucurestenilor, alaturi de tehnologie de ultima generatie pentru a asigura un act artistic de calitate. Club Live (str. Turturelelor, nr 11) va fi gazda perfecta pentru iubitorii de muzica live, care vor avea parte de cele mai tari concerte si petreceri. In perioada imediat urmatoare urmeaza sa urce pe scena clubului nume sonore ca : Compact (7 martie), Mihai Margineanu (14 martie ), Cargo (21 martie), Directia 5 (28 martie) si multi altii.

Partenerii media ai acestui eveniment sunt: Realitatea.net, Libertatea, sapteseri, Bestmusic.ro, eva.ro, ziare.com, cinemagia.ro, 220.ro, iconcert.ro, trilulilu.ro, mixtopia.ro, inoras.ro, urban.ro, Zonga, Port.ro, infomusic.ro, orasulmeu.ro.


Evenimente recomandate

Top