Noutăți și comunicate

Show acustic Vita de Vie la B'Estfest Summer Camp 2012

29 iunie 2012
Show acustic Vita de Vie la B'Estfest Summer Camp 2012
Cea mai recenta confirmare in line-up-ul artistilor romani de la B'ESTFEST Summer Camp este Vita de Vie, pe 7 iulie 2012, care va sustine un concert acustic special, ce va include toate hit-urile trupei, dar si piese noi. Trupa sarbatoreste 15 ani de existenta in 2012, moment ce trebuia sarbatorit si in cadrul celui mai cool festival al verii!

Fanii Vita de Vie vor avea ocazia sa isi urmareasca preferatii pe scena Ciuc Premium de la B'ESTFEST, in cadrul unui show inedit, un set acustic. Renumiti pentru concertele energice si atmosfera exploziva pe care o creeaza ori de cate ori sustin un recital live, baietii de la Vita de Vie vin de aceasta data in fata publicului cu un concept aparte, ce ii va surprinde si incanta pe cei prezenti in a doua zi de festival. Cu un loc bine conturat in istoria rock-ului autohton, Vita de Vie a ramas in atentia fanilor timp de 15 ani, Adrian Despot, Adrian Ciuplea, Cezar Popescu si Sorin `Pupe` Tanase, promitand ca pe 7 iulie, la B'ESTFEST Summer Camp vor celebra acest moment cu un recital unic, un semn de multumire pentru toti cei care au fost alaturi de trupa in tot acest timp.

Prezentata de Ciuc Premium si Coca-Cola si sustinuta de Vodafone, editia din acest an a B'ESTFEST Summer Camp va avea loc in perioada 6-8 iulie, in cadrul B'ESTFEST Park din Tunari. Biletele pentru B'ESTFEST sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si pe http://www.myticket.ro. Cei pana in 26 de ani beneficiaza de 50% discount din pretul biletului daca vin in "gasca" de minim 5 persoane. Preturile sunt de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile (62.5 lei/zi sau 132.5 lei/3 zile pentru cei care vin in gasca). Detalii suplimentare despre festival sunt disponibile pe http://www.bestfest.ro si pe pagina de facebook a evenimentului: http://www.facebook.com/Bestfest.Romania.


Evenimente recomandate

Top