Noutăți și comunicate

Severals lanseaza STORM, primul single de pe albumul de debut

31 martie 2022
Severals lanseaza STORM, primul single de pe albumul de debut
Lumea se vindecă încet de criza covid de lungă durată și revine la un mod sănătos de viață socială și culturală. Trupa SEVERALS se întoarce cu noua lor lansare - single-ul STORM. Este primul single de pe viitorul lor LP de debut numit Algorithm, care va fi lansat mai târziu în acest an.
Cu toții suntem răniți de cineva în călătoria noastră prin viață și ne confruntăm uneori cu nevoia de a accepta că pierderea și suferința sunt o parte esențială a vieții. Trebuie să ne găsim liniștea în furtună.
Aceasta este tema principală din spatele versurilor STORM, o melodie care te atrage cu versuri emoționante, vocea principală a lui Dominik și riff-uri de chitară agresive.

Această melodie și întregul LB au fost înregistrate într-un studio privat cu producătorul Pavel Chyška, care a lucrat cu numeroase trupe locale, cum ar fi Fall from Everest sau Lighthouse Keeper. Mixarea și masterizarea au fost realizate de inginerul de mixaj australian Lance Prenc, al cărui portofoliu include trupe de metalcore din AU precum Polaris, Alpha Wolf, Diamond Construct sau Thornhill.

Videoclipul a fost din nou scris, filmat și regizat de liderul trupei Dominik Fencl, care a făcut o muncă stelară cu editare și efecte vizuale. Actorul principal, interpretat de Štěpán Staněk, este pierdut în mintea lui care se luptă în timp ce călătorește prin portaluri metaforice în drumul său spre acceptarea pierderii.

Ce urmează pentru SEVERALSI? Să așteptăm și să vedem!

Site: www.severalsofficial.com
Spotify: https://spoti.fi/2v21d37
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCSfQXCau_EmWEe6IX1_ASZQ
Facebook: https://www.facebook.com/svrls/
Instagram: https://www.instagram.com/weareseverals/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top