Noutăți și comunicate

Seria de concerte online Showroom Original ⨯ Expirat continuă cu un concert Pinholes live

12 mai 2021
Seria de concerte online Showroom Original ⨯ Expirat continuă cu un concert Pinholes live
Periodic, vineri de la ora 20:00, pe Overground Showroom - „Netflixul de concerte” - va avea premiera în exclusivitate câte un concert din seria Showroom Original ⨯ Expirat. Pentru că tuturor ne este dor de concerte, de experiența muzicii live, de schimbul de energie dintre scenă și public. Așa că am readus pe scenă cele mai tari trupe de alternativ pentru o serie de concerte filmate, produse de Overground Music și găzduite de Expirat! Seria continuă vineri, 14 mai 2021, la ora 20:00, cu concertul Pinholes. Biletele la premiera online se găsesc online pe www.iabilet.ro la prețul de 29 de lei.

Pinholes - Showroom Original ⨯ Expirat (trailer)
https://showroom.overground.ro/programs/pinholes-live-expirat-trailer-8cba82

Pinholes s-au format în 2011, iar albumul de debut Zmei a apărut în 2013. Piese precum Avem un Loc sau Poza au adunat rapid susținători în circuitul de radio alternativ din țară. Până la sfârșitul anului, potențialul trupei a început să fie recunoscut prin două premii oferite de revista Sunete și de site-ul Metalhead (Best Alternative Newcomer – Metalhead Awards ediția 2013). Al doilea album, Era Pietrelor Neșlefuite, a adus un sunet mai experimental comparat cu debutul, simțindu-se influențele post-rock, art-rock sau shoegaze pe piese precum Balada Împăratului Roș sau Hena.

În ciuda stilului dramatic și a versurilor încăpățânat melancolice, Pinholes și-au creat o bază de fani atrasă de izul melodramatic al rockului alternativ. Al treilea material complet de studio al trupei a fost lansat în mai 2019 sub titlul Dorumetru și a adus și o colaborare în premieră cu cunoscuta artistă Ada Milea pe Dispozitiv/Aparat de măsurat dorul, una din piesele lansate ca single.

Biletele la premiera online de pe 14 mai 2021 se găsesc pe www.iabilet.ro și oferă acces timp de o lună la concertul înregistrat. După achiziția biletelor, cumpărătorii vor primi un email din partea Overground Showroom cu username-ul și parola contului lor în care vor putea urmări concertul Pinholes – Showroom Original ⨯ Expirat pe 14 mai începând cu ora 20:00. Concertul de o oră va fi de asemenea disponibil pentru toți abonații Overground Showroom care au optat pentru un plan tarifar recurent – lunar, trimestrial sau anual.

Concertul Pinholes - Showroom Original ⨯ Expirat este un proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

Seria Showroom Original ⨯ Expirat a debutat cu concertul celor de la Omul cu șobolani, iar în decurs de două luni a publicat concerte cu Eyedrops, Kumm, Fluturi pe Asfalt și Lucia & Muse Quartet. În curând urmează să fie publicate noi concerte cu The Kryptonite Sparks, Dimitri’s Bats și A-C Leonte.

Despre Overground Showroom


OVERGROUND SHOWROOM este o bibliotecă video on demand dedicată concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video. Catalogul conține concerte live ale artiștilor din România, filmate full HD și cu sunet de înaltă calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platformă vor fi direcționate către artiști.

https://showroom.overground.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top