Noutăți și comunicate

Seria de concerte MOS CRACIUN E ROCKER 2012 - editia a 6-a

1 decembrie 2012
Seria de concerte MOS CRACIUN E ROCKER 2012 - editia a 6-a
MOS CRACIUN E ROCKER e un proiect initiat de trupa DIRTY SHIRT inca din 2007. De atunci, in fiecare an, in luna decembrie, se organizeaza o serie de concerte rock in Nord-Vestul tarii, zeci de saci cu jucarii ajungand de Craciun la case de copii, spitale, sau familii cu dificultati. Anul acesta, turneul capata amploare, prin co-optarea formatiei TARG3T in organizare si adaugarea a trei orase noi in "circuit" (Carei, Deva si Alba Iulia) pe langa orasele traditionale Baia Mare, Sighetu Marmatiei si Cluj Napoca. Daca in trecut intrarea era doar o jucarie, lipsa sponsorilor ne-a obligat sa introducem o suma modesta in "suport", pentru a asigura macar o parte din cheltuielile logistice, organizationale si tehnice (participarea formatiilor fiind binenteles benevola).

Asa cum e deja traditia, MOS CRACIUN E ROCKER la Baia Mare (13 decembrie 2012), Sighetu Marmatiei (14 decembrie 2012), Carei (15 decembrie 2012), Cluj Napoca (16 decembrie 2012), Deva (21 decembrie 2012) si Alba Iulia (22 decembrie 2012), alaturi de trupele :

- DIRTY SHIRT
- TARG3T
- ULTIMU NIVEL
- HEAVY DUTY
- SKY SWALLOWS CHALLENGER
- DOT (Damaging the Old Tradition)

Intrare: SUPORT + O JUCARIE NOUA !

Toate jucariile colectate vor fi donate copiilor defavorizati din orasele unde vor avea loc concertele.


INFORMATII TRUPE:

DIRTY SHIRT
http://www.dirty-shirt.com
http://www.facebook.com/dirtyshirtoriginal
Mini-turneul "Mos Craciun e Rocker" e o ocazie pentru formatia maramureseana de a lansa primul single de pe viitorul album intitulat "Freak Show" si de a canta live in premiera piese de pe noul disc. Albumul a fost mixat si masterizat de Charles "Kallaghan" Massabo (Censura, Magoa, Eths, etc.) in studiourile "118 West" si "The Hobby Shop", Los Angeles. Coperta a fost realizata de Costin Chioreanu (Mayhem, Darkthrone, Grave, Luna Amara, etc.) si poate fi vizualizata aici:
2-Seria_de_concerte_MOS_CRACIUN__QASyiUgp.jpg

TARG3T
http://www.facebook.com/TARG3Tband
Trupa Targ3t este in turneu de promovare a noului "Faceburn", album masterizat de Greg Reely (Machine Head, Fear Factory) si Peter In de Betou (Soilwork, Meshuggah). Turneul cuprinde nu mai putin de 13 concerte in toata tara. Primul videoclip, la piesa "I'm done" este disponibil online http://www.youtube.com/watch?v=kumFIl-27dM si al doilea single ("Obey") va fi lansat in luna decembrie.


SKY SWALLOWS CHALLENGER
http://www.skyswallowschallenger.com
http://www.facebook.com/skyswallowschallenger
Sky Swallows Challenger (cunoscuta precedent sub numele de "Halat Alb") se afla de asemenea in turneu de lansare a albumului de debut "Align To Collide", inregistrat in studioul "Super Size Recording" din Budapesta si produs de membrii trupei Subscribe: Atilla Horvath si Balint Csongor. Albumul poate fi descarcat integral si gratuit pe siteul formatiei.


ULTIMU NIVEL
http://www.ultimunivel.ro
http://www.facebook.com/ultimunivel
Ultimu Nivel e probabil una din cele mai cunoscute trupe necunoscute din Romania, hitul lor "Sabia lui Zorro", fiind coloana sonoră a celebrului desen animat, cu iz 100% ardelenesc, "Luzarii de pe Electrolizei": http://www.youtube.com/watch?v=g5E_onobXv4. Ultimul lor single "Sunt adevarat" are de asemenea un videoclip in stilul lor caracteristic : http://youtu.be/Epe3zKGlHW0


HEAVY DUTY
http://www.facebook.com/HeavyDutySibiu
Infiintata la sfarsitul anului 2007, trupa sibiana Heavy Duty si-a facut un nume pe scena underground transilvana, ajungand sa participe la festivaluri importante din tara: Artmania (2011) si Route68 SummerFest (2012)


DOT (Damaging the Old Tradition)
http://www.dotpunkband.wordpress.com
http://www.facebook.com/damagingtheoldtraditions
DOT (Damagin the Old Transition) sunt "mezinii" evenimentului, formatia existand din 18 martie 2012, pe baza proiectului Riot, primul concert fiind in 15 aprilie. Dupa mai multe concerte locale, trupa este apreciata si participa la a doua editie a festivalului Route68 SummerFest.

Sursa : Dirty Shirt


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top