Noutăți și comunicate

Seria concertelor inedite la WASP continua cu Luna Amara, We Singing Colors si Dj Hefe

4 aprilie 2015
Seria concertelor inedite la WASP continua cu Luna Amara, We Singing Colors si Dj Hefe
Sambata, 4 aprilie 2015, orele 21:00, va avea loc la WASP un eveniment cu totul special - o combinatie surprinzatoare intre un concert Luna Amara acustic, alaturi de invitati surpriza, si un concert We Singing Colors electric. Dj Hefe se va ocupa de muzicile de dans pana dimineata in zori.Luna Amara este cea mai complexa si mai controversata aparitie muzicala a scenei rock romanesti din anii 2000 incoace. Cenzurata din cauza opiniilor politice transante, Luna Amara si-a format un public al sau, un public care vrea sa inteleaga mai mult, care vrea sa se implice mai mult. De-a lungul timpului, trupa a aparut pe prima pagina a mai multor cotidiene nationale datorita unor probleme de cenzura ivite la Cluj, Bacau si Alba-Iulia, dar si datorita unei interpretari pline de semnificatii politice la Stufstock Vama Veche, in direct pe postul national de televiziune. De data aceasta vor sustine la Wasp un concert acustic, alaturi de cativa invitati surpriza.We Singing Colors este acea trupa indie-pop din Bucuresti care a lansat primul album ("Made of wool, made of heavy metal") in aprilie 2014 si a avut peste 100 de concerte in orasele mari din Romania dar si in Chennai (India), Chisinau (Moldova) si Sofia (Bulgaria). Trupa experimenteaza intotdeauna in ceea ce priveste locurile si felurile in care canta: de la intimitatea taxi-ului ("Day for my eyes"), la atmosfera din padure ("Say you're mine") si pana la scenele de Festival (Peninsula, Street Delivery, Short's Up etc). Unele dintre piesele lor au intrat pe compilatii internationale de muzica (Music Alliance Pact:"Cantec de seara" si "There when you sleep"), altele au fost difuzate la radiouri independente din Canada si Statele Unite ale Americii ("Moscow" si "Good days, bad days") sau au devenit coloana sonora in reclame din Romania si Georgia.Dj Hefe este membru al trupei Coma din anul 2000 si tot de atunci si Dj de alternative punk ska. Duminica realizeaza pe Mtv emisiunea "Alternative Nation" iar la Radio Guerrilla, Domestika. A fost realizator si prezentator al emisunilor "Rockada" pe Tv Klumea, "Urban Groove" pe Utv si "Bring the noise" pe Music Channel. Hefe a obtinut Premiul "Sunete" pentru jurnalism muzical 2014.Biletele se vor putea achizitiona in seara evenimentului, la pretul de 20 lei.

Situat in fosta Fabrica Flaros din Bucuresti (Strada Ion Minulescu Nr. 67-93), Wasp - Working Art Space and Production a gazduit de-a lungul timpului mai multe editii ale Festivalului International de Dans Contemporan si Performance - eXplore dance festival, dar si alte proiectele de dans contemporan si performance, workshopuri, ateliere si spectacole de teatru initiate de catre Asociatia 4 Culture.

WASP - Working Art Space and Production : Strada Ion Minulescu 67 - 93 | Fabrica Flaros, corp E, etaj 2 | Bucuresti, Romania
telefon: 031.105.3143
web: http://www.waspmagazine.com
facebook: https://www.facebook.com/WASPMagazine


Evenimente recomandate

Top