Noutăți și comunicate

Separate Paths - single/videoclip nou Cuantune

22 ianuarie 2015
Separate Paths - single/videoclip nou Cuantune
Oprirea continuumului timp-spatiu, descifrarea multiversului si un salt in a V-a dimensiune. Stai linistit, nu este o lectura semnata de Stephen Hawking, este noul clip Cuantune.

"Separate Paths" ti-o aduce in prim-plan pe Elisabeta care face o calatorie intr-un spatiu ce sfideaza legile fizicii, o insiruire de universuri alternative care asteapta doar o decizie pentru a deveni realitate. Dar chiar daca timpul este dilatat si realitatea se destrama in proiectii, beat-ul pulseaza in continuare.

Piesa este un back to basics in ceea ce priveste Nu-Jazz-ul celor de la Cuantune. Un mix de sunete care curg pe un ritm de swing, o combinatie excelenta intre electric si eclectic.

Link videoclip: http://youtu.be/VOTWioPDEJ8

Videoclipul a fost filmat in clubul Hangover, localul care a reusit sa rupa bariera dintre dimensiuni si inca o face, weekend de weekend. https://www.facebook.com/hangover.ro

Proiectul Cuantune a luat nastere prin mintile creative a doua personalitati total diferite. Aceste diferente au fost de fapt elementele necesare apropierii celor doi, care si-au pus mai apoi amprenta distinctiva in compozitiile lor muzicale. Mario Cruxfader si Elisabeta sunt cei doi compozitori din spatele Cuantune, avandu-i alaturi in show-urile live pe Andreas Aron (bas/contrabas) sau Alexandru Coty (pian/keyboards).

Videoclipul piesei "Separate paths", dar si cele mai noi informatii cu privire la activitatea trupei, concerte si alte aparitii ale membrilor Cuantune, sunt disponibile la urmatoarele adrese oficiale:

http://www.cuantune.com/
http://www.facebook.com/cuantune/
http://www.youtube.com/cuantune/
http://www.reverbnation.com/cuantune/


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă