Noutăți și comunicate

Semifinala GBOB Moldova in Underground Pub Iasi

19 septembrie 2015
Semifinala GBOB Moldova in Underground Pub Iasi
Sâmbătă, 19 septembrie 2015, are loc de la ora 19.00 Semifinala GBOB Moldova in Underground Pub Iași, suport: 15 lei.Mai sunt 3 zile până la a șaptea SEMIFINALÄ' GBOB România 2015. Formațiile înscrise sunt:

 • Atrivm (Tecuci)
 • DerzelaS (Iași)
 • Driftwood (Bacău)
 • Focuri (Roman)
 • Got X (Bârlad)
 • The Iron Cross (Iași)
 • The Kryptonite Sparks (Botoșani)
 • Miriam (Chișinău)
 • Nightmarion (Suceava)
 • Nouă ani lumină (Iași)
 • Outstorm (Iași)
 • Overtime (Iași)
 • Subliminal Damage (Iași)

Semifinala GBOB Moldova
https://www.facebook.com/events/719237238190971/JURIUL

Valuța Murariu (58, organizator de evenimente, și directoarea Casei Municipale de cultură din Dorohoi) a creat o rampă de lansare a tinerelor talente la Dorohoi. Mulți finaliști de la concursuri naționale TV au fost elevii ei (precum George Boghian, câștigător la Dansez pentru Tine 2012).

La Dorohoi, doamna directoare este responsabilă de programul artistic la:
Festivalul Național de Muzică Ușoară (1-3.MAR)
Festivalul Nord-Est Folk (26-27.APR)
Zilele Copilului (1.IUN)
Zilele Municipiului (3-6.OCT)

Casa municipală de cultură din Dorohoi este o instituție care se ocupă de cultura pentru mase; astfel, generații întregi de tineri din Dorohoi au trecut pragul instituției condusă de Valuța Murariu în ultimii 12 ani. Majoritatea preferă acum să studieze dansul, dar există și alte cluburi care ajută elevii în pregătirea lor pentru studii la Conservator, Filologie sau Regie.

#‎ValuțaMurariu
#‎CasaMunicipaladeCulturaDorohoiPetru Vasile (25, online marketing specialist la BRAVOnet.ro, București)

Site-ul bravonet.ro are peste 300.000 vizitatori/luna

Revista Super Bravo Girl este singura revista dedicata exclusiv tinerilor din România; ea se laudă cu un tiraj lunar de 40.000 de exemplare. Revista le oferă noutăți și informații fresh tinerilor despre artiștii locali și internaționali, postere cu vedetele preferate, noutăți din modă, tendințe și sugestii de petrecere a timpului liber. Toate acestea sunt îmbracate într-un stil dinamic, cool, fresh, trendy, hot, pozitiv.

Bravonet.ro este un portal axat pe conținut video pentru tinerii interesati de modă, sănătate, alimentație și dietă, sex și lifestyle. Prin Bravonet.ro userii își pot face prieteni noi, pot descoperi cele mai interesante poze & filmulețe pe Internet, pot găsi răspunsurile celor mai trăsnite întrebări cu ajutorul rubricii Q&A, pot downloada super wall-papere, pot găsi versurile pieselor lor preferate. Bravonet.ro este un portal creat special pentru cei mai fresh, mai funky și mai însetați de informație adolescenți.Mihai Emanuel Sterpu (alias Emi Arhicon, 34, director artistic la Pub S4, Bacău)

1999 - 2004: fondator al fanzin-ului Legiunea din intuneric (interviuri cu trupele metal românești & interviuri cu Lord Belial, Machetazo, Impaled Nazarene, Moonsorrow, Primordial, etc.)
2003 - 2004: organizator evenimente la Club Rock CasaBlanca Suceava
2003 - 2004: solist la Dreadful (black metal/ Falticeni)
2004 - 2006: fondator și solist la Borâtorii (Noise- Grindcore / Suceava)
2009 -2010: organizator evenimente Club Vox Suceava
2009 - 2010: Metalsupport (booking de turnee, predominant în zona Moldovei)
2010 - prezent: manager la Pub S4 Bacău
2015: manager la Rockstadt și Taverna Kronstadt BrașovȘtefan "Bobby" Stroe (34, organizator de evenimente la Suceava și director artistic la Aquarius Center, din Câmpulung Moldovenesc)

Aquarius Club Campulung Moldovenesc

In patru ani de existenta pe scena clubului au urcat cam toate formatiile romanesti consacrate, din mai toate genurile muzicale: Iris, Compact, Vita de vie, Timpuri Noi, Proconsul, Directia 5, Desperado, Margineanu, Nicu Alifantis, Leo Iorga & Pact, Partizan, Nightlosers, Rares Totu, Cyfer, Vali Racila …dar si invitati din strainatate, precum Joe Rusi, Clay Windham si altii. S-a pastrat traditia ca vinerea sa se cante live in club.

Bobby Stroe este director artistic al festivalului Blues Con-Fusion (ajuns la a șasea ediție în mai 2015).Richard Constantinidi (46, director național GBOB România, președintele juriului, Cluj-Napoca). DJ la Radio (1993-4), Fotoreporter (1995-1999), organizator concerte (2000-prezent), manager de formații LIVE (2000-2009), organizator de festivaluri, dintre care amintim de Concursul național Iuliu Merca 2003 și Live No LIes Chișinău 2007-8 (festivalul anului din Republica Moldova în 2007), Criticul muzical al anului (Revista de cultură Echinox, 2013), fondatorul revistei de muzică online CZB.ro.PREMIILE

Pe lângă cele două locuri oferite la Finala Națională GBOB, se mai oferă:

 • Premiul Getic Art Studio pentru înregistrarea unui EP, GRATIS, cu 3 piese în studio
 • Premiul Getic Art Studio pentru două repetitii gratis la studio (care inseamna 70lei/4ore)
 • Premiul Getic Art Studio pentru o reucere de 10% tuturor formațiilor înscrise în concurs care doresc să înregistreze un EP de trei piese
 • Premiul Aquarius Center: o cântare de club la Câmpulung Moldovenesc
 • Premiul Pub S4: o cântare de club la Bacău
 • Premiul Aby Stage Bar: o cântare de club la Râmnicu Vâlcea
 • Premiul Underground Pub: o cântare de club la IașiMai sunt locuri disponibile pentru această Semifinală.

Înscrierea este GRATUITÄ' prin completarea unui formular pe pagina României din website-ul: http://www.gbob.com

URMEAZÄ'

- 19.SEP Iași (Underground Pub)
- 08.OCT Terasa d'Arc la mal (etapa jazz, blues, electro, funk, world)
- 29.OCT Timișoara Daos Club (etapa punk, rock, metal)


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top