Noutăți și comunicate

Seara tinerelor talente in MoJo BritRoom

12 aprilie 2011
Seara tinerelor talente in MoJo BritRoom
Marti, 12 aprilie 2011, E-Folk Events in colaborare cu clubul bucurestean MoJo BritRoom va invita incepand cu ora 20:30 la o seara cu totul speciala. De acesta data va invitam la un concert plin de surprize in compania unor tineri talentati.


Pretul unui bilet este de 5 lei. Biletele se pot achizitiona de la intrarea in club. Pentru contact si rezervari sunati la 0751229308 sau la 0760263496.
Adresa Mojo Brit Room : Str. Gabroveni, Nr. 14, Bucuresti.


Ideea de "Seara tinerelor talente" s-a nascut din dorinta de promova si arata tuturor ca inca exista tineri inzestrati cu talent.

Scena va fi deschisa tuturor celor care vor sa se afirme indiferent de varsta sau talent. Singura regula este ca cel putin o piesa din cele interpretate sa fie Folk.

Asadar daca ai putin curaj, o gasca de prieteni care sa te sustina din public si o chitara vino sa canti la Mojo! Impresioneaza-ti prietenii cu muzica folk.

Partenerii media ai evenimentul: Portalul www.ForeverFolk.com, Radio Lynx, 4Arte, Metalhead, Rock-on, Mixul de Cultura, Radio3Net Florian Pittis, InConcert, Muzica buna, Metropotam, iConcert.ro, Folk4Me, FolkBlog, Let's Rock, GoingOut LifeStyle, Berolina.ro, Calendarevenimente.ro, YouMago.ro, Radio Zuu


Un eveniment marca e-Folk Events.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top