Noutăți și comunicate

Se deschide Jukebox Club in fosta locatie a clubului Becker Brau Live Music

17 septembrie 2009
Se deschide Jukebox Club in fosta locatie a clubului Becker Brau Live Music
Joi 17 septembrie 2009, incepand cu orele 22:00, are loc (re)deschiderea "Jukebox Club", cel mai mare club live din Romania, in fosta locatie a clubului Becker Brau Live Music (si anterior discoteca Why Not), din str. Turturelelor 11, sector 3.

Bucurestenii vor avea astfel un loc de petrecut noptile, tip Premium, cu evenimente live de gen Music Club sau Coyote Ugly, in format de "happening, show-uri menite sa antreneze publicul si sa-l faca partas la petrecerile care sparg toate barierele dintre scena si sala.

Pentru seara de deschidere oficiala a clubului se anunta un concert incendiar, sustinut de binecunoscuta trupa Jukebox. II stiti doar, sunt baietii aia haiosi, care canta in Coyote Cafe, fac tumbe muzicale la Carcotasi, si care ne invita sa petrecem o seara de neuitat (cum doar ei stiu sa o faca), in ritm de rock n roll.

Povestea Jukebox Club a inceput, in urma cu ani buni, intr-o locatie din centrul vechi al capitalei, unde s-a lansat, Jukebox, ca trupa rezidenta. Apoi, in septembrie 2004, proprietarii au mutat "conceptul pe Calea Victoriei, in Coyote Cafe, desemnat de revista Time Out ca cel mai bun club de muzica live din Bucuresti. Iar acum, aceiasi actionari au decis sa ofere un spatiu mai generos iubitorilor de rock si au redeschis "Jukebox Club.

Urmatoarele evenimente vor fi concertele sustinute de trupele Popa-S si Pasager, pe data de 18 si respectiv 19 septembrie.

Stim ca a doua zi trebuie sa ne trezim devreme ca avem slujba. Dar mai stim ca tot a doua zi ne vom trezi cu un sentiment de bine, cu bateriile reincarcate cu energia unei seri de muzica si dans nebun.

Ganditi-va la asta! Pentru ca Jukebox Club va asteapta sa dati startul petrecerilor, sa beti o bere buna si sa dansati pana in zori!


Detalii la:
Press 0731574905 - Yolanda, 0727908901 - Marian
Info - 0213226610, 0213237083


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă