Noutăți și comunicate

Scorpions, duet cu solistul de la A-Ha

9 octombrie 2013
Scorpions, duet cu solistul de la A-Ha
Cei de la Scorpions au sustinut in luna septembrie cateva concerte in Grecia, avandu-l ca invitat special pe Morten Harket, solistul de la A-Ha! Trupa Scorpions va concerta in iarna si la Bucuresti, la Romexpo.

Legendele rock de la Scorpions au sustinut in septembrie trei concerte sub titulatura: "MTV Unplugged - Scorpions Live In Athens", la Lycabettus Theatre din Atena. Pentru prima data in istoria seriei MTV Unplugged, inregistrarile pentru acest concert au avut loc sub cerul liber.

3-Scorpions_duet_cu_solistul_de_Mmvju3y8U.jpg

Pentru doua dintre aceste concerte, cei de la Scorpions au tinut sa-l aiba ca invitat surpriza pe nimeni altul decat pe solistul de la A-Ha, Morten Harket! Acesta a cantat "Wind of Change" alaturi de Klaus Maine, audienta fiind mai mult decat incantata sa-i vada pe cei doi impreuna pe scena.

"MTV Unplugged era deja in top pe lista noastra cu dorinte si de aceea am acceptat cu bucurie oferta de a organiza aceste concerte! Suntem fericiti sa lucram impreuna cu MTV pe acest eveniment foarte special, în Atena." spuneau membrii formatiei despre aceste concerte....

Potrivit site-ului oficial al celor de la Scorpions, "MTV Unplugged - Scorpions Live In Athens" va fi lansat la sfarsitul anului pe CD, DVD si Blu-Ray, in 47 de tari. Daca va fi si Romania pe lista acestor tari in care se lanseaza materialul nu se stie inca, insa fanii Scorpions vor avea ocazia sa ii vada pe nemti in concertul pe care acestia il vor sustine la Bucuresti, pe 14 decembrie! Acesta este organizat de Project Events si face parte din "Rock'n Roll Forever Tour 2013"!

2-Scorpions_duet_cu_solistul_de_MDtDS3ONT.jpg

In Bucuresti, biletele pot fi gasite la: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro sau MYTICKET.ro!

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
- SUPER VIP: 400 lei - bilet cu loc la tribuna centrala
- VIP: 325 lei - bilet cu loc la tribuna laterala
- GOLDEN CIRCLE: 250 lei
- NORMAL CIRCLE: 150 lei

Concertul "SCORPIONS" va avea loc pe 14 Decembrie 2013 la Bucuresti, la Romexpo - Pavilion Central si este un eveniment organizat de Project Events.

http://www.ProjectEvents.ro
http://www.facebook.com/ProjectEvents.ro 

https://www.youtube.com/watch?v=n4RjJKxsamQ


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top