Noutăți și comunicate

Scars of a Story lanseaza 'Behind Your So Called Comforts' in The Shelter

23 iunie 2016
Scars of a Story lanseaza 'Behind Your So Called Comforts' in The Shelter
Joi, 23 iunie 2016, are loc concertul de lansare a primului album Scars of a Story intitulat "Behind Your So Called Comforts", in clubul The Shelter din Cluj-Napoca, cu accesul publicului de la ora 21:00.



O bucurie mare a marcat vietile a 5 baieti domiciliati in Cluj-Napoca! In anul 2013 acesti baieti, caliti in mediul colegial de tip formatie de metalcore denumit in prealabil Scars of a Story, s-au hotarat sa puna bazele unei carti de vizita ce se voia a fi prezentata publicului consumator de metal cu scopul de a-i convinge ca aceasta trupa merita atentia sa.

De-a lungul saptamanilor, pe urma lunilor, devenite ulterior ani, conceptul cartii de vizita luat in considerare a evoluat de la o bucata infima de hartie laminata la o colectie de piese care poarta titlul profesional de album de debut.

Acest album de debut al formatiei Scars of a Story poarta numele "Behind Your So Called Comforts", titlul fiind inspirat de starea de confort si increderea in sine a individului, dezvoltate in urma dificultatilor din trecutul sau si depasirea respectivelor dificultati.

Albumul contine 9 piese caracterizate printr-un sound agresiv si melodic in acelasi timp, cu elemente atmosferice rasfirate pe-alocuri, momente de respiro menite sa ofere ascultatorului un respiro intre partile antrenante.

(2) Scars_of_a_Story_lanseaza_Beh_C3lR1hZwj.jpg
Iar asemeni vorbei conform careia unde-s doi puterea creste si unde-s trei e deja concert de lansare, in ajutorul acestor baieti sanatosi, vaccinati si rosii in obraji vor veni formatiile Target si Kaidun, care-si vor pune la bataie talentul si maiestria in manuirea instrumentelor cu un numar neortodox de corzi pentru delectarea publicului si mentinerea unui nivel respectabil de agresivitate muzicala pentru oameni de-altfel fericiti si cu pofta de viata.



Facebook event: https://www.facebook.com/events/1587684018191261


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top