Noutăți și comunicate

Saturday Night Fever cu trupa Marfar si Everplay in Music Hall

5 martie 2011
Saturday Night Fever cu trupa Marfar si Everplay in Music Hall
Sambata, 5 martie 2011, sunteti invitati in Music Hall de la ora 22:00 la Saturday Night Fever alaturi de tupa Marfar.

Pretul unui bilet este de 15 lei. Biletele se pot cumpara la intrarea in club sau pe www.biletoo.ro. Pentru informatii si rezervari, sunati la numarul 0736.941.655.
Adresa Music Hall : Str. Nicolae Titulescu, Nr. 171, Sector 1, Bucuresti.

Music Hall este locul unde muzica de calitate va fi la ea acasa. Clubul este deschis 5 zile pe saptamana, de miercuri pana duminica si gazduieste concerte de mare tinuta, fiind astfel principalul promotor al muzicii live de calitate.

O seara de sambata nu poate fi decat una de party la Music Hall. Intitulata sugestiv Saturday Night Fever, seara de sambata gazduieste concerte ale celor mai apreciate si dorite trupe de cover-uri.

Sambata, suportul muzical perfect pentru o atmosfera incendiara, soldata cu dans pana in zori, va fi asigurat de trupa Marfar, cunoscuta publicului de la emisiunea "Danutz SRL" de pe TVR, al carei amfitrion este nimeni altul decat Dan Bittman.
Trupa Marfar este infiintata si condusa de tobosarul Vali Neamtu, membru fondator al formatiei Partizan.

Trupa Marfar inseamna:
- Florin Ristei (voce, chitara),
- Tonina Tarnosche (voce),
- Andrei Neamtu (chitara, voce),
- Dragos Pitaru (bas),
- Serban Niculae (clape, voce),
- Vali Neamtu (tobe).

Seara va fi deschisa de trupa Everplay, formatia rezidenta a clubului Music Hall, compusa din muzicieni cu experienta, cu un playlist alcatuit din muzica anilor '60 - '80.

Prin urmare, Music Hall va aduce un suflu nou in viata de noapte a Bucurestiului si pune la dispozitia publicului un spatiu aerisit, aflat in imediata vecinatate a statiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zambitor si amabil, Music Hall vine in intampinarea dorintei fiecarui client de a se relaxa si a petrece seri mai mult decat agreabile.

Sursa : Music Hall.


Evenimente recomandate

Top