Noutăți și comunicate

Saturday Night Fever cu The Band in Music Hall

26 februarie 2011
Saturday Night Fever cu The Band in Music Hall
Sambata, 26 februarie 2011, sunteti invitati de la ora 22:00in Music Hall la Saturday Night Fever alaturi de trupa The Band.

Pretul unui bilet este de 15 lei. Biletele se pot procura la intrare sau pe www.biletoo.ro. Pentru informatii si rezervari, sunati la numarul 0736.941.655.
Adresa Music Hall : Str. Nicolae Titulescu, Nr. 171, Sector 1, Bucuresti (fostul club Cage), http://www.musichall.ro


Trupa The Band, va asigura sambata seara suportul muzical perfect al unei atmosfere incendiare, pentru ca toti cei prezenti sa danseze pana in zori.

Trupa Everplay va sustine aftershow cu muzica live. Formatia rezidenta este compusa din muzicieni cu experienta, iar playlist-ul va fi alcatuit din muzica anilor '60 -'80.

Music Hall este locul unde muzica de calitate va fi la ea acasa. Clubul este deschis 5 zile pe saptamana, de miercuri pana duminica si gazduieste concerte de mare tinuta, fiind astfel principalul promotor al muzicii live de calitate.Prin urmare, Music Hall va aduce un suflu nou in viata de noapte a Bucurestiului si pune la dispozitia publicului un spatiu aerisit, aflat in imediata vecinatate a statiei de metrou Basarab.

Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zambitor si amabil, Music Hall vine in intampinarea dorintei fiecarui client de a se relaxa si a petrece seri mai mult decat agreabile.

Te asteptam in Music Hall pentru o seara live perfecta.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă