Noutăți și comunicate

Saturday Night Fever cu Marcian Petrescu si Trenul de noapte in Music Hall

ANULAT !!!
30 aprilie 2011
Saturday Night Fever cu Marcian Petrescu si Trenul de noapte in Music Hall
Sâmbătă, 30 aprilie 2011, sunteți invitați în Music Hall la un concert al trupei Marcian Petrescu și Trenul de noapte începând cu ora 22:00.

Prețul unui bilet este de 15 lei. Pentru informații și rezervări sunați la numerele de telefon: 0736941655 sau la 0758225591.
Adresa Music Hall : Åžoseaua Nicolae Titulescu, Nr. 171, Sector 1, București http://www.musichall.ro

O seară de sâmbătă nu poate fi decât una de party la Music Hall. Intitulată sugestiv "SATURDAY NIGHT FEVER", seara de sâmbata gazduiește concerte ale celor mai apreciate și dorite trupe de party.

Sâmbătă, 30 aprilie, suportul muzical perfect pentru o atmosferă incendiară, soldată cu dans până în zori, va fi asigurat de un amestec reusit de texte haioase, muzica de calitate, distractie maxima = MARCIAN PETRESCU - BLUES, ROCK & ROLL, BOOGIE PARTY !


Deschis de miecuri pana duminica, Music Hall aduce un suflu nou în viata de noapte a Bucurestiului si pune la dispozitia publicului un spatiu aerisit, aflat în imediata vecinatate a statiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zâmbitor si amabil, venind astfel în întampinarea dorintei fiecarui client de a se relaxa si a petrece seri mai mult decat agreabile.

Sursa : Music Hall
http://www.musichall.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top