Noutăți și comunicate

Sarbatoarea Muzicii la Manufactura

21 - 23 iunie 2017
Sarbatoarea Muzicii la Manufactura
Intre 21 si 23 iunie 2017, odată cu sosirea verii, are loc nouă ediție a Fête de la Musique / Sărbătoarea Muzicii la Timișoara in Manufactura, la care vor participa Grave for Sale si Singe Chromes.

Intrarea libera.



3 zile de concerte, artiști din Franța și din România!
În câteva locuri din oraș unde serile de vară sunt magice!

Program ziua A 2-a:
20:00 Grave for Sale (RO) / surf music
21:00 Singe Chromes (FR) /chanson / électro / pop rock

Fb event: https://www.facebook.com/events/991843704251738/

Grave for Sale (RO/ TM)
Grave for Sale combină influențe psychedelic, horror, punk și desert surf. Numărând doi membri la început, in 2012, (Tibi Mijea la tobe și Iancu Jianu la chitară), trupa nu a încetat să crească, având în prezent șase membri (Marco Kurunczi și Bogdan Constantinescu la bass, Adi Ulmeanu la chitară și sound effects și canadianca Robyn Grozoni la keyboards și acordeon). Din 2015, Grave for Sale și-au făcut cunoscut stilul la numeroase festivaluri de muzică din Timișoara și din țară. Cu siguranță nu vă vor lăsa indifererenți !

https://www.youtube.com/watch?v=qvqwC2EJk5g&t=520s

Singe Chromes (FR)
Inclasabilii Singe Chromés formează o trupă franțuzească în jurul artistului polivalent, Denis Scheubel, care este în același timp muzician, poet și plastician. Primele sale albume solo (începând din 1996) și albumul său de poeme « About Rock, Sex and Cities » sunt urmate de albumul trio-ului Singe Chromés cu titlu omonim (2014). Cei trei artiști din Mulhouse propun publicului o experiență extatică, aproape de vertij. Divagațiile lor poetice pe fond de electro soft, de rock și de pop vor face să vibreze scena clubului Manufactura în cea de-a doua seară a Sărbătorii muzicii.

https://www.facebook.com/singechromes/

https://www.youtube.com/watch?v=GybH5LVssvg

Grupul Singe CHROMES vine la Timișoara CU SPRIJINUL PRIMÄ‚RIEI ORAȘULUI MULHOUSE


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top