Noutăți și comunicate

Sansa la viata cu Redox, Pseudonoise, Stonebox si Reborn in Wings Club

19 februarie 2012
Sansa la viata cu Redox, Pseudonoise, Stonebox si Reborn in Wings Club
Duminică, 19 februarie 2012, începând cu ora 19:00 sunteți invitați la un concert al trupei Redox, Pseudonoise, Stonebox si Reborn în Wings Club.

Prețul unui bilet este de 15 lei (aceasta suma reprezinta contributia fiecaruia la sansa la viata a lui Matei). Pentru mai multe informatii, accesati blogul dedicat: http://matei-sansalaviata.blogspot.com/

Cine este Matei Simpalean?
Matei este un baietel curajos si vesel, in varsta de 1 anisor.
Pentru cei dintre voi care nu stiu, la 2 luni a fost diagnosticat cu o boala cumplita - NEUROBLASTOM ABDOMINAL - este o tumora maligna care a fost localizata initial in abdomen si coloana vertebrala, acum se mai gaseste doar in coloana vertebrala.
Dupa 2 cure de chimioterapie, o operatie complicata de excizare a tumorii si alte 2 cure chinuitoare de chimioterapie, un rest tumoral din coloana vertebrala inca ii pune viata in pericol. Acum singura sansa de vindecare completa pentru Matei este un tratament propus de niste medici austrieci, un tratament foarte costisitor, in suma de aproximativ o suta de mii de euro. Parintii lui Matei incearca din rasputeri sa gaseasca o solutie pentru a-i oferi sansa la copilarie si o viata normala, insa au nevoie si de ajutorul vostru pentru a face posibil acest lucru.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă