Noutăți și comunicate

Sammath pentru prima data in Romania

12 decembrie 2019
Sammath pentru prima data in Romania
Trupa Sammath (Olanda/Germania) va concerta pentru prima data in Romania pe 12 decembrie 2019, la Club Fabrica. In deschidere: Deathrattle si Downfall.


Detalii despre Sammath

Cand iti vinzi sufletul muzicii underground, il vinzi pentru eternitate, asa cum au facut cei de la Sammath. Formatia olandeza Sammath si-a lansat albumele datorate inspiratiei si eforturilor depuse de solistul, chitaristul si compozitorul proiectului, Jan Kruitwagen si s-a aflat sub aripa neagra a subteranului inca din 1994, construind un personaj tiranic adunand din ce in ce mai mult arsenal.

Primul LP, denumit "Strijd", expune forme rafinate si romantice, salbaticia riff-urilor fiind compensata de eleganta melodiilor deseori ciclice, precum in aroganta lor, pradatorii zboara in cercuri deasupra prazii. Cand "Triumph in Hatred" a fost lansat, dupa "Verwoesting/Devastation" si "Dodengang", albume care au adus noi abordari si o atitudine agresiva, beligeranta, directia trupei catre un nihilism practic si decimator a devenit clara. Cei care aduc astazi talentul trupei sunt: Jan Kruitwagen (chitara, voce), Ruud Nillesen (bas), Wim van der Valk (tobe). Pe tot parcusul discului ai riffuri de mitraliera si bombardarea efectiva a oricarei urme de speranta, pace si confort. Fragmentele melodice se ridica rece, solemne, eliminand orice viziune personala asupra lumii. Razboiul iti ucide sentimentele si individualismul, iar moartea iti surade cu fiecare glont. Mai mult decat atat, cel mai recent LP "Across the Rhine is only Death", este cu mult mai agresiv decat "Goddless Arrogance", promitand eradicarea tuturor sentimentelor religioase pentru a introna din nou nihilismul brut al razboiului.
https://www.facebook.com/sammath666/


Detalii despre Deathrattle

Formatia Deathrattle (Thrash Metal - Bucuresti) profeseaza de cativa ani un thrash executat cu pasiune si studiat cu rabdare, cu eficienta imediata, care te transpune inapoi in perioada spectaculoasa a anilor 80 pe cararile metaliste, "megadethiste", testamentiale! ("Minutes before Death" 2015 - https://deathrattlethrash.bandcamp.com/releases).

Orice metalist va recunoaste atitudinea de worship fata de stil si devotiunea in asimilarea lectiilor masive ale anilor de aur si va aprecia la "Minutes before Death" valoarea emulatiei si placerea unui headbang no remorse! Al doilea material, "Power Corrupts" e plin de riffuri cool si un groove "modern" (...au trecut 30 ani?) in viziunea 80ista, care isi da mana cu o intentie melodica mai pronuntata, de factura sobra si melancolica. Efectul de modernizare e astfel updatat, lectiile fiind facute si efectul largit in expresie, dar si ca surse de influente, momentele mult mai pregatite si anticiparile mai savuroase!
https://www.facebook.com/pg/DeathrattleThrash


Detalii despre Downfall

Trupa Downfall (Black Metal) este o trupa bucureșteană care și a pus bazele in decembrie 2016 și a fost catalogata ca abordând genul raw black metal. Combinația dintre muzica originala și temele nihiliste fac ca experiența publicului sa fie unica. Din primul an de activitate trupa Downfall a reușit sa cante alături de grupuri consacrate ale genului și nu numai precum: Rotting Christ, Bathuska, Negura Bunget, The Ruins of Beverast, Bucovina, Dor de Duh și mulți alții. Componenta Downfall: Strigoiul Morții - chitara și voce, Wrath - chitara bas, Dementor - tobe.
https://www.facebook.com/Downfall.ro/



Club FABRICA (Str. 11 iunie, Nr. Bucuresti).

JOI 12 Decembrie, ora 19:00 (ora de la care se permite accesul publicului).
Pretul biletului: 25 lei (la intrare, in seara concertului)

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.


Evenimente recomandate

Top