Noutăți și comunicate

Sambata, in Club Ageless: Tiarra revine live cu un set de piese noi!

11 septembrie 2013
Sambata, in Club Ageless: Tiarra revine live cu un set de piese noi!
Doar 3 zile mai sunt pana la primul concert din aceasta toamna, din clubul bucurestean Ageless. Sambata 14 septembrie 2013, incepand cu ora 20:00, avem parte de o seara gothic symphonic dark metal, cu trei trupe romanesti de elita (Tiarra, Between Colors, Scarlet Moon) si oaspetii lor din Slovacia, formatia Galadriel!

Intr-o noua formula (cu Cristi Racasanu la tobe) si pentru prima oara pe scena dupa un an si jumatate, Tiarra a pregatit pentru concertul de sambata un spectacol aparte, cu cateva piese cantate foarte rar, dar si cu doua melodii compuse in 2013 si care vor fi interpretate live in premiera absoluta: "And The Rain" si "House Of Tears".

In spiritul traditiei din Ageless Club, la sfarsitul concertului va fi si o tombola, cu premii constand in bilete la Romanian Thrash Metal Fest si Psychosounds Christmas Fest, la concertele The Hourglass si Syn Ze Sase Tri, tricouri Tiarra si CDuri Bestial Records!

Concertul Galadriel, Tiarra, Between Colors si Scarlet Moon va avea loc sambata 14 septembrie, in Club Ageless (Calea Serban Voda Nr. 213, sector 4, Bucuresti). Ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului), pret bilet: 25 lei (biletele se vor vinde numai la intrarea in club, in seara concertului).


Concertul face parte din seria Metal Under Moonlight, care cuprinde 3 concerte in aceasta toamna:Sambata 14 septembrie 2013, Club Ageless:

GALADRIEL (dark black metal/Slovacia), TIARRA (gothic metal), BETWEEN COLORS (symphonic melodic metal) si SCARLET MOON (symphonic metal)Sambata 5 octombrie 2013, Club Ageless:

THE HOURGLASS (symphonic gothic metal/Cluj-Napoca), STONELIGHT (melodic heavy metal), APOTHEOSES (symphonic power metal) si INBOUND (heavy rock metal)Sambata 16 noiembrie 2013, Club Ageless:

SYN ZE SASE TRI (bloodstained black metal/Timisoara), NEOKHROME (cosmic black metal/Ungaria) si KAMEN (thrash metal)Detalii despre cele 4 formatii:


GALADRIEL
(dark black metal/Slovacia)
https://www.facebook.com/GaladrielSK
http://www.youtube.com/watch?v=6wmYCoyPECI

TIARRA
(gothic metal/Bucuresti)
https://www.facebook.com/tiarraband
https://soundcloud.com/tiarra-ro

BETWEEN COLORS
(symphonic melodic metal/Bucuresti)
https://www.facebook.com/betweencolors.band
http://www.youtube.com/user/BetweenColorsBand

SCARLET MOON
(symphonic metal/Bucuresti)
https://www.facebook.com/pages/Scarlet-Moon/364931416852956
http://www.youtube.com/watch?v=TUHq9HgOex0

Paginile oficiale ale evenimentului:
https://www.facebook.com/events/345862772208149/
http://www.letsrock.ro/mum


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă