Noutăți și comunicate

Sam Smith a anulat o serie de concerte, printre care si prestatia sa in cadrul Summer in the city

10 mai 2023
Sam Smith a anulat o serie de concerte, printre care si prestatia sa in cadrul Summer in the city
Echipa artistului britanic Sam Smith i-a anunțat pe organizatorii Summer in The City că nu își va onora invitația de a urca pe scena festivalului și să susțină concertul, ce urma să aibă loc în Piața Constituției din 4 iunie 2023.
Artistul și-a anulat recent câteva spectacole din turneul sau european Gloria, intrucat este imposibil să le susțină din punct de vedere logistic și tehnic.

Festivalul Summer in The City va merge mai departe cu un excepțional concert Robbie Williams care va susține un show complet, cu o producție unică, ce face parte din cadrul turneului internațional de promovare al albumului XXV.
Alături de el vor urca pe scenă LP, Calum Scott, Abby Roberts, The Editors, dar și artiști români, precum Nicole Cherry și mulți alții, ce vor fi anunțați pe parcursul următoarelor săptămâni de dinaintea festivalului urban.
Fanii care își doresc returnarea biletelor din cea de-a doua zi de festival o pot face automat pe iabilet.ro/retur.
Organizatorii le mulțumesc fanilor pentru înțelegere și vor anunța în curând următorii mari artiști ce vor urca pe scena Summer in the City Festival. Stați alături de noi pentru a afla noutățile pe care vi le vom anunța în scurt timp!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top