Noutăți și comunicate

Sales on Rock the City

5 aprilie 2011
"Rock the City 2011 este un proiect ambitios, un festival care aduce in Romania cele mai bune trupe ale rock-ului".

Trupele WhiteSnake, Judas Priest, Prodigy si Mike and The Mechanics participa la Rock the CityDeclaratia ii apartine lui Marcel Avram, cu ocazia conferintei de presa organizate astazi, prilejuita de lansarea editiei 2011 Rock The City. in perioada 1, 2 si 3 iulie, la Bucuresti, vor concerta Judas Priest, WhiteSnake, Papa Roach, Prodigy, Mike and The Mechanics, Therapy, Heatbreed si multi altii. La Romexpo, cele trei zile de muzica buna vor fi asezonate de petreceri ale sponsorilor si de tot felul de surprize.

Cu aceasta ocazie, Denise Sandulescu, General Manager D&D East Entertainment, precizat ca pana in luna iunie, se va anunta intregul program al evenimentului.

"Suntem fericiti ca acesti artisti concerteaza in Romania, chiar vom avea o premiera, Papa Roach va fi pentru prima data in Romania si va reprezenta o onoare pentru noi sa putem fi amfitrionii acestei editii incendiare".

Deja, prima surpriza consta in faptul ca timp de 10 zile, pana pe data de 15 aprilie, D&D East Entertainment impreuna cu Eventim propune o perioada de sales. Astfel, doar in perioada 5-10 aprilie 2011, puteti achizitiona bilete la 100 RON, categoria Normal Circle, respectiv 155 RON la categoria Golden Circle. Tot la categoria Mega Buy se incadreaza si abonamentele pe cele trei zile de Festival, 200 RON la Normal Circle si 250 RON la Golden Circle.

De astazi, 5 aprilie, biletele la Festivalul Rock the City, Editia 2011, vor fi disponibile in toata reteaua Eventim, online pe www.eventim.ro, dar si prin partenerii sai.

Sursa : D&D East Entertainment,
www.dd-east.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top