Noutăți și comunicate

Saddayah - EP nou si concert de lansare

18 octombrie 2024
Saddayah - EP nou si concert de lansare
Saddayah lanseaza al doilea material din discografia trupei: Lila.
Evenimentul va avea loc vineri 18 octombrie 2024, printr-un concert in Club Fabrica (Bucuresti). Alaturi de Saddayah vor mai concerta Gerrar, Ungolianth si Silent Strike.

SADDAYAH - https://linktr.ee/saddayah

După 6 ani de la Apopheny of Life, revenim la lumină cu un nou EP, Lila. Mai multe breakdown-uri, tonalități mai joase, măsuri complicate și structuri dinamice ne-au dus în altă direcție față de albumul anterior, dar totuși păstrează un anume sunet specific al muzicii noastre.

Pe 18 octombrie, clubul Fabrica va găzdui o experiență intensă, cu multe riffuri grele și energie, unde vă așteptăm să ascultați atât noul EP, cât și piesele de pe Apopheny cu care v-am tot obișnuit, dar nu în ultimul rând, avem și câteva surprize.

Cu ocazia acestei lansări, profităm și vom serba și 10 ani de la prima ieșire pe scenă. Au fost 10 ani în care am crescut împreună, fizic, mental, muzical, și dorim să împărtășim rezultatele acestor 10 ani și cu voi. Vom omagia rădăcinile noastre și scena Ploieștiului din care venim cu un invitat special, care a avut un impact aparte asupra noastră, și fără a cărui încredere poate nici n-am fi pornit pe drumul acesta.

Împreună cu noi vor asigura rația de riffuri și bombardament sonic!

GERRAR - https://www.facebook.com/GerrarOfficial

Este o trupă care abordează un stil unic de black metal, îmbogățit cu influențe de punk și black'n'roll, creând astfel o sonoritate distinctă și captivantă. Cu riff-uri de chitară intense și o energie brută, muzica lor aduce o notă de revoltă destul de neconvențională scenei metal din România. Versurile trupei explorează adesea teme întunecate și provocatoare, fiind susținute de o atitudine care subliniază libertatea de expresie și nonconformismul. Gerrar s-a impus rapid printr-o prezență scenică puternică și un sunet care atrage atât fanii genurilor tradiționale de metal, cât și pe cei ai stilurilor mai experimentale.

UNGOLIANTH - https://www.facebook.com/weareung0lianth

Trupa s-a format în 2019, în București, din dorința de a aduce o energie nouă pe scena metalului. Este o trupă care explorează contrastele - de la riffuri grele la pasaje orchestrale și momente de surpriză, fiecare piesă e gândită să transmită o emoție puternică și autentică.

În această toamnă lansează primul album, Celestial Remains, album ce este o reflecție a direcției lor muzicale, un material în care se îmbină intensitatea metalului cu complexitatea compozițiilor, explorând teme de schimbare și confruntare cu necunoscutul.

ETERNAL STRIKE - https://www.facebook.com/profile.php?id=100087789017339

Formată în 2022, Eternal Strike este o trupă care îmbină diverse stiluri muzicale precum groove, heavy și melodic metal. Energia și atitudinea grupului sunt amplificate de versuri cu mesaj puternic, secțiuni ritmice complexe, chitare acordate în tonalități joase, precum și alternări între clean vocals și growluri agresive.

Albumul de debut, "Chains of Society" a fost scris, înregistrat și produs integral de membrii trupei, iar în prezent, trupa lucrează la al doilea album, clădind stilul lor energic cu versuri în limba română.

Club Fabrica se afla in Bucuresti, pe str. 11 Iunie nr. 50.
Pret bilet: 50 lei, de vanzare doar la intrare, in seara concertului.

Un concert sub egida Metal Under Moonlight, editia a 91-a:
https://www.facebook.com/events/1662595041191494


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top