Noutăți și comunicate

Sabaton transmite un mesaj fanilor din Romania

7 septembrie 2010
Sabaton transmite un mesaj fanilor din Romania
Suedezii de la SABATON vor sustine un concert in 17 noiembrie 2010 alaturi de Alestorm, Steelwing si Bolthard, la The Silver Church Club din Bucuresti.

Cu ocazia acestui eveniment Joakim Broden, solistul vocal al formtiei suedeze Sabaton, a dorit sa transmita fanilor din Romania urmatorul mesaj: "Vom fi pentru prima data in capitala Romaniei si acest lucru inseamna enorm pentru noi. Vom pregati cu siguranta un show pe cinste si speram sa va avem pe cati mai multi dintre voi alaturi, sa cantam piesele impreuna si, de ce nu, sa ne cunoastem dupa concert".

Pagina oficiala a evenimentului se poate accesa aici: www.promusicprod.ro/sabaton.

Bilete:
- 60 lei - pentru biletele achizitionate pana la data de 16 noiembrie 2010 (include un afis 50/70cm + un exemplar al revistei Maximum Rock). Primele 40 de bucati sunt BILETE SPECIALE (participa la o sesiune meet & greet cu cele 4 formatii).
- 65 lei - pentru biletele achizitionate in data de 17 noiembrie 2010 - in ziua concertului (bilete disponibile NUMAI la intrarea in club).

Biletele se pot achizitiona, prin reteaua Eventim: Magazinele Germanos, Magazinele Vodafone, Magazinele Orange, Librariile Humanitas si online, pe www.eventim.ro.

O lista cu toate magazinele Germanos din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate studia AICI.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă