Noutăți și comunicate

Sa nu spui nimanui - concert KUMM in Puzzle Club

11 octombrie 2013
Sa nu spui nimanui - concert KUMM in Puzzle Club
Vineri, 11 octombrie 2013, Puzzle Cafe-Bistro & Live Events prezinta concertul KUMM - Sa nu spui nimanui. Concertul se va desfasura in cadrul noptilor "Playlist de Logout" cu Irina&Alex de la Guerrilla Logout si incepe la ora 22:00.


Adresa Puzzle Cafe-Bistro & Live Events : Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti, liveinpuzzle.ro, facebook.com/liveinpuzzle
Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari

Mai multe detalii despre eveniment:
https://www.facebook.com/events/421906024587816

Infiintata la Cluj cu 15 ani in urma, trupa Kumm este una din prezentele cele mai longevive si inventive din peisajul muzicii alternative din Romania. Kumm este o trupa in vesnica miscare dar cu elemente clar distinctive, cum ar fi atmosfera melancolic-visatoare, intrerupta pe alocuri de explozii pure de rock cu nuante de punk sau noise, care se regaseste pe toate albumele trupei. Fiecare "gig" este o intalnire unica cu un public unic intr-o atmosfera ce nu se va mai repeta niciodata - de unde si placerea de a improviza si de a "o lua razna" cateodata, care este elementul favorit al unei parti a publicului Kumm. In primavara aceasta Kumm a finalizat inregistrarile pentru cel de-al saselea album de studio si a lansat deja primul single "Sa nu spui nimanui"care poate fi vazut aici :

https://www.youtube.com/watch?v=T1vDcRWGuqQ

Componenta trupei este:
Eugen Nutescu (Oigan) - voce, chitara;
Iordache - saxofon, flaut;
Kovacs Andras - clape,
Utu Pascu - bas,
John Ciurea - tobe.

Invitat special : Ana Cristina Leonte - voce, vioara

Un eveniment promovat de LunaPR


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top