Noutăți și comunicate

S-au suplimentat biletele la concertul Sabaton, Eluveitie, Wisdom din TSC

2 ianuarie 2013
S-au suplimentat biletele la concertul Sabaton, Eluveitie, Wisdom din TSC
Suedezii de la SABATON au dat startul turneului european Swedish Empire ce promoveaza ultimul material discografic intitulat "Carolus Rex" (lansat in mai 2012 via Nuclear Blast). Turneul va ajunge si in Romania pe data de 19 martie 2013 la The Silver Church din Bucuresti. Evenimentul din Romania este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), iar in deschidere sunt invitate formatiile Eluveitie (Elvetia) si Wisdom (Ungaria).

Anul nou aduce vesti bune pentru fanii formatiilor Sabaton - Eluveitie - Wisdom!

In acest moment toate cele 500 de bilete puse in vanzare pentru concertul Sabaton - Eluveitie - Wisdom de la Bucuresti au fost epuizate, desi pana la eveniment (19 martie 2013) mai sunt aproape 3 luni, fapt ce arata interesul crescut fata de acest concert.

Fiindca am primit foarte multe cereri de la fanii care nu au apucat sa-si achizitioneze bilete la acest concert, am decis - impreuna cu managementul formatiei si luand in calcul capacitatea locatiei - sa suplimentam numarul biletelor cu inca 100 de bucati. Acestea vor fi pute in vanzare la acelasi pret de 68 lei.

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe http://www.eventim.ro) si au urmatoarele preturi:
- 60 lei - primele 100 buc - Sold Out!
- 68 lei - urmatoarele bilete pana la data de 18 martie 2013
- 75 lei - in ziua concertului (19 martie 2013). Se achizitioneaza NUMAI de la intrare.


Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro 
http://www.promusicprod.ro



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top