Noutăți și comunicate

S-au stabilit preturile biletelor pentru prima zi de OST Fest 2012

3 noiembrie 2011
S-au stabilit preturile biletelor pentru prima zi de OST Fest 2012
Ediția OST FEST din 2012 se va desfășura în perioada 15 - 17 iunie și va fi gazduită de Zone Arena din București. Organizatorii promit să anunțe și în continuare nume mari care vor cânta în premieră pe o scenă din România, în cadrul festivalului OST FEST 2012. Seria surprizelor a inceput acum câteva zile, când s-a anunțat pentru prima zi a festivalului trupa norvegiană Dimmu Borgir.

Reprezentațiile trupei Dimmu Borgir sunt celebre în toată lumea prin unicitatea spectacolului oferit, așadar fanii români ai black metalului nu vor fi dezamăgiți.

Întrucât fiecare zi a festivalului va fi unică și specială, în acest moment organizatorii anunță prețurile pentru prima zi de festival, respectiv 15 iunie 2012, urmând ca pe măsură ce vor fi anunțate restul trupelor ce vor concerta, să fie anunțat și prețul biletelor și al abonamentelor pentru celelalte zile.

Pentru prima zi de festival (15 iunie 2012) prețurile vor fi următoarele:
500 lei - Tribuna VIP (include catering)
350 lei - Fire Circle
265 lei - Tribuna
120 lei - Golden Circle
90 lei - Gazon

Mai multe detalii despre festivalul OST Fest, precum și despre trupele care vor cânta în toate cele trei zile de festival puteți găsi accesând http://www.ostfest.ro.

Pentru toți cei ce își doresc să-i asculte live pe cei de la Dimmu Borgir și nu numai, biletele și abonamentele la OST Fest se găsesc la vânzare din data de 3 noiembrie 2011 și pot fi cumpărate din următoarele locații: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lânga McDonald's), Librăriile Adevărul, Chioșcurile Adevărul, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Național al Copiilor sau Stația de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro sau BLT.ro.

Festivalul OST Fest va avea loc în perioada 15-17 iunie 2012 la Zone Arena din București și este un eveniment organizat de Project Events, în colaborare cu Cavalleria Events.


Evenimente recomandate

Top