Noutăți și comunicate

S-au pus in vanzare bilete VIP pentru concertul de lansare al noului album Trooper

21 decembrie 2018
S-au pus in vanzare bilete VIP pentru concertul de lansare al noului album Trooper

Au fost puse in vanzare biletele pentru categoria VIP la concertul Trooper "Stefan cel Mare - Poemele Moldovei". Evenimentul va avea loc in data de 16 februarie 2019 in clubul Quantic din Bucuresti.

Biletele au următoarele preturi:

  • 30 de lei in presale
  • 50 de lei in ziua concertului
  • 100 categoria VIP - include un tricou Trooper, poster semnat, poza individuala cu trupa, participare la probele de sunet, intrare in sala cu 30 de minute inainte de deschiderea oficiala a usilor.
  • Cei cu Golden Card au acces gratuit.

Trooper le-a pregatit fanilor sai o mare surpriza: un album nou, mult așteptat, si o lansare unicat in Bucuresti. "Stefan cel Mare - Poemele Moldovei" este disponibil incepând de la 1 septembrie. Acest nou disc marca Trooper reprezinta o opera rock, a doua dupa "Vlad Tepes - Poemele Valahiei".

"Atunci cand am lansat ‘Vlad Tepes’, in 2009, aveam in minte sa faca parte dintr-o trilogie, insa fara sa forțăm aparitia următoarelor albume. Asa ca acum, dupa aproape 10 ani, a sosit momentul sa punem pe piata partea a doua. Avem o istorie interesantă, avem personaje istorice care au participat la constructia Europei asa cum o stim astazi. Astazi, mulți oameni nu mai conștientizează ca fara trecut nu poti avea viitor. Pe noi ne-au inspirat mereu personajele istorice, am fost fascinați de trecut și de poveștile care au creat prezentul", spune Alin Dincă, solistul Trooper.

Lansarea din București a albumului "Stefan cel Mare - Poemele Moldovei" va fi una cu totul speciala. Trooper va avea decoruri spectaculoase si invitati celebri la aceasta sărbătoare ce se anunta unica. "Vrem sa construim o poveste, sa ii facem pe cei din public sa plece intr-o calatorie alaturi de noi. Am folosit toate oportunitatile oferite de muzica pentru a incerca sa proiectam efectiv imagini prin note", a mai adaugat solistul.

(2)Trooperlanseazaunsingle_SM9HSePr.jpg

In cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat opt albume de studio, a cantat pentru mai mult de 600.000 de oameni, in peste 700 de concerte, şi a urcat pe scenă alaturi de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Facebook - https://www.facebook.com/TrooperRocks

Site - www.trooper.ro
Pagina eveniment - https://www.facebook.com/events/1883470455277605/
Instagram - https://www.instagram.com/trooperromania/
YouTube - https://www.youtube.com/watch?v=0t2GjI7vAQA
Bilete-https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-lanseaza-albumul-stefan-cel-mare-poemele-moldovei-34377Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top