Noutăți și comunicate

S-au pus in vanzare abonamentele pentru Romanian Thrash Metal Fest 3

23 ianuarie 2014
S-au pus in vanzare abonamentele pentru Romanian Thrash Metal Fest 3
Romanian Thrash Metal Club anunta punerea in vanzare a primelor abonamente la Romanian Thrash Metal Fest 3rd Edition - Old Grave Fest 2014. Asadar, pana pe 28 februarie 2014 inclusiv, pretul unui abonament pentru 2 zile de metal extrem si traditional marca RTM Fest va fi doar 90 lei! Acest presale este limitat la 50 de abonamente care pot fi achizitionate prin intermediul sistemului Biletoo (prin site-urile http://www.biletoo.ro, http://www.blt.ro, http://www.bilet.ro si prin magazinele partenere biletoo.ro - http://biletoo.ro/retea.php).

Pentru persoanele din teritoriu, biletele fizice pot fi achizitionate de la punctul Biletoo din Unirea Shopping Center Bucuresti, dar si prin reteaua magazinelor Flanco, librariile Adevarul, precum si a celorlalte magazine partenere biletoo.ro.(lista completa pe http://biletoo.ro/retea.php)

Aveti mai jos link-urile, direct la eveniment, pentru fiecare site in parte:
http://biletoo.ro/event.php?id=1821
http://www.blt.ro/bilete/romanian-thrash-metal-fest-3rd-edition-abonament-1376.html
http://bilet.ro/event.php?id=1821#


Va reamintim ca editia a treia a Romanian Thrash Metal Fest - Old Grave Fest va avea loc in zilele de 10 si 11 octombrie 2014 in Club Fabrica din Bucuresti, str. 11 Iunie nr. 50.

Pana acum sunt confirmati Grave, maestrii deathului suedez, Desaster, germanii care tocmai au implinit 25 de ani de blasfemie, brazilienii Sodomizer, la o revenire mult asteptata, thrasherii newyorkezi de la Helcannon si grecii nebuni Slaughtered Priest si Necrochakal. Mai multe trupe si mai multe detalii, in curand!

Sursa : RTMC


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă