Noutăți și comunicate

S-au epuizat primele 200 bilete speciale pentru concertul C.O.B.!

16 ianuarie 2011
S-au epuizat primele 200 bilete speciale pentru concertul C.O.B.!
1-S-auepuizatprimele200biletespecialepentruconcertulCOB_30483.jpgPromusic Prod. & Events si revista Maximum Rock prezinta CHILDREN OF BODOM (C.O.B.) in Romania in cadrul turneului "The Ugly World Tour 2011". Alaturi de Children of Bodom vor mai urca pe scena formatiile Ensiferum (Finlanda) si Machinae Supremacy (Suedia).
Evenimentul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti in data de 20 aprilie 2011.

Turneul a The Ugly World Tour 2011a are ca scop promovarea noului album a Relentless Reckless Forevera - al 8-lea material discografic al formatiei C.O.B. ce contine 10 piese si care va fi lansat in data de 8 martie prin Warner Music Romania. De mentionat faptul ca toate albumele lansate pana acum de finlandezi au fost premiate cu Discul de Aur.

Pagina oficiala a evenimentului: www.promusicprod.ro/cob.

Primele 200 de bilete SPECIALE pentru concertul Children of Bodom a " Ensiferum, eveniment ce va avea loc in data de 20 aprilie 2011 la Arenele Romane din Bucuresti, valabile pentru tragerea la sorti a celor 10 persoane ce vor participa la o sesiune meet & greet cu C.O.B. s-au epuizat!
Toti cei care si-au achizionat bilete pana in acest moment si sunt interesati sa participe la sesiunea meet & greet cu C.O.B. sunt rugati sa trimita numele si codul de bare al biletului la adresa promo[at]promusicprod[dot]ro (subiect: C.O.B. meet&greet) pana in data de 17 ianuarie 2011.
Castigatorii tragerii la sorti vor fi anuntati, pe pagina oficiala a evenimentului (www.promusicprod.ro/cob), in data de 18 ianuarie 2011.


Children Of Bodom - Noi iti platim biletul la acest concert!

Noi iti platim biletul la acest concert!
Cumpara un bilet pana la data de 31 ianuarie 2011, trimite numele tau si codul de bare la adresa: promo[at]promusicprod[dot]ro (subiect: C.O.B.) impreuna cu raspunsul corect la intrebarea a Cum se numeste solistul vocal al formatiei C.O.B.a si poti fi una dintre cele 10 persoane carora noi le platim (returnam banii pe) biletul de concert!

Castigatorii vor fi anuntati AICI in data de 2 februarie 2011, iar banii pe biletele castigatoare se returneaza la intrarea in locatia concertului.

Participantii inscrisi in cursa pentru castigarea celor 10 locuri disponibile la sesiunea meet & greet cu C.O.B. sunt inscrisi automat si in acest concurs.

Bilete:

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

87 lei pentru primele 500 bucati
95 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 19 aprilie 2011
110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 20 aprilie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.

O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.


Evenimente recomandate

Top