Noutăți și comunicate

S-au epuizat biletele la Tribuna Oficiala la concertul The Cranberries

1 iulie 2010
Fanii trupei The Cranberries sunt din in ce mai aproape de data la care isi vor vedea idolii in Romania. In acest moment, biletele la Tribuna Oficiala, la pretul de 170 lei s-au epuizat. Sunt in continuare in vanzare bilete la pretul de 120 lei Gazon B, si 140 lei Tribuna si 190 lei - Gazon A. Concertul este organizat de Events si prezentat de Redd's.

Dolores O'Riordan, vocea formatiei, promite fanilor sai din Romania ca pe lista concertului de la Bucuresti (20 iulie) vor figura aproape sigur hiturile arhicunoscute ale trupei, ale caror refrene le-am auzit la radio ani la rand: "Zombie", "Ode to My Family", "Linger", "Salvation". Recitalul trupei va dura aproape doua ore. Accesul la concert este permis incepand cu ora 18.30.

Sub platforma "Too tasty for men!", Redd's este sponsorul principal al concertului pe care mii de fani, dar mai ales fane, il asteapta in aceasta vara. Fanii trupei sunt asteptati la un show de rock alternativ de cea mai buna calitate, cu influente indie, Irish folk si rock celtic, aromat cu bere fresh cu gust natural de lamaie si condimentat cu multe surprize "Too Tasty For Men", oferite de Redd's.

Biletele pot fi achizitionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua nationala Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange si librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu, nr. 56, Bucuresti sau in librariile Humanitas din toata tara.

Parteneri media: Radio Guerrilla, UTV, Sapte Seri, Romania Libera, Tabu, Autoexpert, Men's Health, Playboy, Elevate, Indoor Media, News Outdoor, OOPS Media, Mediafax, Flu.ro, Iconcert.ro, Apropo.ro, Port.ro, Metalhead.ro, Hotcity.ro, Metropotam.ro, Hotnews.ro. Parteneri: Media Image, ROI Media, Getmusic.ro, MediaLOOK, Comunicatedepresa.ro.

Sursa : Events, www.events.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top