Noutăți și comunicate

S-au epuizat biletele la pret promotional pentru Celelalte Cuvinte - 30 de ani

20 octombrie 2011
S-au epuizat biletele la pret promotional pentru Celelalte Cuvinte - 30 de ani
Biletele la preț promoțional puse în vânzare pentru concertul "Celelalte Cuvinte - 30 de ani" din data de 8 decembrie 2011, la Sala Palatului, s-au epuizat în cursul zilei de astăzi.

În rețeau Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești) si online pe http://www.eventim.ro mai sunt disponibile bilete la prețul normal de 50 de lei - categoria IV, 70 de lei - categoria III, 90 de lei - categoria II si 130 de lei - categoria I.

La 30 de ani de la înființare, trupa Celelalte Cuvinte pleacă la întâlnirea cu fanii din toată țara, mulțumindu-le, în acest fel, pentru fidelitatea cu care îi susțin de 3 decenii.

Turneul național Celelalte Cuvinte cuprinde 12 orașe - începe pe 4 noiembrie la Oradea, trece prin Cluj, Sibiu, Timișoara, Reșița, Constanța, Galați, Buzău, Iași, Brașov, Târgoviște și se încheie la București, pe 8 decembrie, la Sala Palatului, cu un spectacol-concert pe măsura trupei și a vârstei.

Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan și Ovidiu Roșu se pregătesc pentru întâlnirea cu fanii din toată țara, cărora le vor spune, în stil propriu, povestea celor 30 de ani.

Un concert prezentat de Mișcarea de Rezistență
Susținut de Farmexpert
Recomandat de Rock Fm
Parteneri: News Outdoor, Hotel Răzvan, Proges, BuBu Booking House, admirabil.net
Parteneri media: Jurnalul Național, Ring, Åžapte Seri, Zile și Nopți, Realitatea.net, VoxPublica, Metalhead.ro, Bestmusic.ro, metropotam.ro, Iconcert.ro, Port.ro, Maximum Rock, Metalfan.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top