Noutăți și comunicate

S-au epuizat biletele la oferta pentru concertul Dying Fetus de la Cluj Napoca

16 octombrie 2014
S-au epuizat biletele la oferta pentru concertul Dying Fetus de la Cluj Napoca
Organizatorii au oferit 50 de bilete la pretul special de 45 de lei care momentan s-au epuizat, asa ca incepand de astazi de la ora 12, veti gasi bilete Acces General la pretul de 55 de lei, pana pe 15 Noiembrie.

Pe 7 decembrie, DYING FETUS alaturi de GOATWHORE, Fallujah si Malevolence vor concerta la Cluj Napoca in Flying Circus Pub, concert ce face parte din turneului european pe care trupele il sustin in lunile Noiembrie-Decembrie.

Biletele sunt disponibile pe http://www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si in clubul Flying Circus.Acestea pot fi procurate la urmatoarele preturi:

"¢ 55 de lei - pana pe 15.11.2014
"¢ 65 lei - dupa 15 Noiembrie si in ziua concertului la intrare

Aflati pentru prima data in Romania, DYING FETUS reprezinta unul din cele mai importante nume de death metal din lume cu nu mai putin de sapte albume la activ.

La fel ca si DYING FETUS, americanii de la GOATWHORE se vor afla pentru prima data in Romania, trupa urmand sa isi promoveze noul material discografic Constricting Rage of the Merciless, album ce a fost lansat in data de 8 Iulie via Metal Blade Records.

In deschiderea evenimentului vor canta FALLUJAH si MALEVOLENCE.

Evenimentul va avea loc duminica, 7 Decembrie, si va fi gazduit de Flying Circus (str. Iuliu Maniu 2).

Precizam ca toate cheltuielile aferente concertului au fost deja efectuate, astfel zvonurile potrivit carora concertul nu ar avea loc sunt inventii nefundamentate aparute pe internet si nimic mai mult.

Pagina oficiala a evenimentului: https://www.facebook.com/events/303758376459618/Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă