Noutăți și comunicate

S-a modificat data concertului Yanni

25 ianuarie 2013
S-a modificat data concertului Yanni
Asociatia Culturala Maria Domina anunta modificarea datei concertului Yanni de la Bucuresti, acesta fiind reprogramat la doar o zi distanta fata de data initiala. Prin urmare, show-ul artistului ce ar fi trebuit sa se desfasoare pe 30 martie 2013 la Sala Palatului, va fi sustinut in ziua urmatoare, respectiv pe 31 martie 2013 in aceeasi locatie, incepand cu orele 19:00.

Motivul schimbarii datei evenimentului se datoreaza neintelegerilor ce au intervenit intre organizatori si fostul reprezentantul oficial al Centrului pentru Artele Spectacolului Sala Palatului, rezultate odata cu suprapunerea a doua spectacole din aceeasi zi. Totodata, organizatorii ii informeaza pe detinatorii de bilete ca acestea isi pastreaza valabilitatea, nefiind necesara preschimbarea lor pentru noua data.

Admiratorii artistului Yanni au in continuare posibilitatea de a profita de preturi speciale la bilete achizitionate prin intermediul agentiei Vreau Bilet de la: Unirea Shopping Center Etj.2 (aripa centrala), magazinele EuroGsm, Libraria Eminescu, Sala Palatului sau online prin http://www.vreaubilet.ro

Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza:
Golden VIP - 780 lei (pret vechi - 1200 lei);
VIP - 585 lei (prêt vechi - 900 lei);
Cat. I - 390 lei (pret vechi - 600 lei);
Cat.II - 260 lei (pret vechi - 400 lei);
Cat.III - 130 lei (pret vechi - 200 lei);
Cat.IV - 105 lei (pret vechi - 150 lei).

Dupa succesul inregistrat in anul 2011 la Bucuresti in prezenta celor peste 6000 de spectatori, Yanni revine in Romania in cadrul turneului "World Without Borders 2013" cu un concert senzational ce se va desfasura in aceasta primavara la Sala Palatului din capitala. Toti cei care iubesc ritmurile create din suflet, asa cum numai Yanni stie, sunt invitati pe 31 martie pentru a-si delecta simturile cu un balsam muzical creat de maestru. Supranumit magicianul sufletului, Yanni va crea o atmosfera afectuoasa, in compania orchestrei sale formata din maestri ai instrumentelor, oferind astfel un spectacol incredibil, plin de viata, ovationat de fiecare data.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top