Noutăți și comunicate

S-a lansat noul album Bon Jovi - This House is Not For Sale

8 noiembrie 2016
S-a lansat noul album Bon Jovi - This House is Not For Sale
Bon Jovi, una dintre cele mai renumite trupe din istoria muzicii internationale, lanseaza cel de-al paisprezecelea album, THIS HOUSE IS NOT FOR SALE, un material ce reflecta integritatea, perseverenta si legatura indestructibila a uneia dintre cele mai mari trupe rock din lume.

Coperta albumului a fost prezentata fanilor pentru prima data pe platformele de social media ale formatiei, aceasta fiind o creatie semnata de Jerry Uelsmann. Atunci cand Jon Bon Jovi a descoperit-o, cu cativa ani in urma, mesajul puternic al imaginii l-a inpirat sa scrie piesa ce a dat numele noului album al trupei, THIS HOUSE IS NOT FOR SALE.

(2) S-alansatnoulalbumBonJovi..._ntv3Lmd2a.jpg

“Imaginea aceea spune, cumva, povestea noastra, si acum este coperta albumului nostru”, declara Jon. Despre piesa, acesta continua: “cantecul este despre integritate si despre tot ce a marcat existenta noastra, ca trupa, in ultimii trei ani. Ne-am apropiat si mai tare si, asa cum spune si melodia - inima aceasta, sufletul acesta, casa aceasta nu sunt de vanzare.”

THIS HOUSE IS NOT FOR SALE este cel de-al paisprezecelea album al trupei, de la cel de debut, lansat in 1984, si reuneste trupa cu producatorul castigator al premiului Grammy, John Shanks, cu care Bon Jovi a inceput sa colaboreze din 2005, de la albumul Have a Nice Day. THIS HOUSE IS NOT FOR SALE este primul material semnat Bon Jovi dupa What About Now (2013) care a insemnat al treilea album consecutiv castigator al discului de platina pentru formatie, alaturi de Lost Highway si The Circle.

Cu o cariera de peste 30 de ani, ce a debutat in 1983, Bon Jovi a intrat in galeria legendelor muzicii rock. Peste 130 de milioane de albume vandute si mai mult de 2800 de concerte tinute in peste 50 de tari in fata a 35 de milioane de fani, toate acestea au facut ca trupa sa fie una dintre cele mai longevive si iubite formatii din istoria muzicii internationale. Albumul THIS HOUSE IS NOT FOR SALE este disponibil in format fizic si digital accesand link-ul urmator:

https://UMR.lnk.to/BonJoviThisHouseNe
http://www.bonjoviofficialmerch.com
http://www.BonJovi.com









Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top