Noutăți și comunicate

Ruadh anunta un nou album si prezinta artwork-ul

22 aprilie 2021
Ruadh anunta un nou album si prezinta artwork-ul
Trupa scoțiană de Celtic / Atmospheric Black Metal Ruadh a anunțat cel de-al treilea album de studio, care se va numi „Eternal”. Albumul va fi lansat prin Northern Silence Production la o dată care urmează să fie anunțată în 2021.

Artwork-ul este realizat din nou de uimitorul talentat Joan Llopis Doménech și de broșura a fost realizată de la fel de talentata Olga Kann Art / Design.
„Eternal” este un album cu 5 melodii, fiecare melodie reprezintă diferite puncte ale roții anului și una care le leagă pe toate laolalta.

Acesta este cel mai aventuros album pe care l-am scris vreodată, este în continuare Ruadh, dar ca și în cazul celorlalte 2 lansări, veți vedea schimbări de care sper că vă veți bucura la fel de mult pe cât mi-a plăcut să îl creez.

Se așteaptă ca CD-ul să fie lansat înainte de vinilul tuturor albumelor care au fost afectate de perioade lungi de timp ca urmare a Covid 19, astfel încât acestea să fie disponibile în lunile următoare după lansarea inițială a CD-ului.

a spus Tom Perrett, creierul din spatele proiectului.

Albumul a fost înregistrat și mixat la „Red Glen Studios” din Scoția de Tom Perrett, tobele au fost create de Phillip Morrison și interpretate de Mihai Puscasu, voce feminină asigurată de Ceiti, voce la „The Wheel” de Tom O'Dell, Bagpipes de Kevin Murphy, bass de Kim Copland, masterizat de Addz „Vindicare” Milner.

Mai multe despre trupă:
FB: https://www.facebook.com/ruadhofficial
Bandcamp: www.ruadh.bandcamp.com

Puteți asculta primele două albume pe:
Deezer: https://www.deezer.com/us/artist/61266982
Spotify: https://open.spotify.com/artist/2HVGxevf11SgGmXCa1WAI1

https://www.youtube.com/watch?v=3baQG_M8nFI


Evenimente recomandate

Top