Noutăți și comunicate

Roxette vor concerta la Cluj Arena

19 iulie 2012
Roxette vor concerta la Cluj Arena
Joi, 19 iulie 2012, cei din trupa Roxette vor concerta la Cluj Arena din Cluj!
Prezentat de Ursus si organizat de Emagic, concertul este inclus in cea de-a doua parte a turneului international ce promoveaza albumul Charm School, lansat anul trecut.

Dupa ce vara trecuta, fanii din Bucuresti au avut sansa de a asculta live cele mai cunoscute piese Roxette, acum a venit randul clujenilor sa se bucure de show-ul electrizant al trupei care a incantat aproape 1 milion de spectatori din intreaga lume in cadrul turneului international ce promoveaza albumul Charm School, al optulea din cariera. Intitulat The Neverending Tour, acesta a inceput in februarie 2011, pana la finalul anului trupa reusind sa parcurga 31 de tari in care a sustinut nu mai putin de 79 de concerte. Anul acesta, Roxette va continua turneul cu noi concerte in Noua Zeelanda, Australia, Asia, America de Sud si, din nou, Europa.

Dupa aproape 25 de ani de cariera ce insumeaza nu mai putin de 39 de single-uri si 42 de videoclipuri, 8 albume de studio, 8 DVD-uri, 9 compilatii si vanzari de peste 75 de milioane de discuri in intreaga lume, Roxette reprezinta una dintre cele mai importante trupe de pop-rock din istorie. Duo-ul muzical de origine suedeza s-a format in anul 1986, Marie Fredriksson si Per Gessle devenind in scurt timp una dintre cele mai indragite prezente pe scena muzicala internationala. Trupa s-a aflat cu 19 single-uri in UK Top 40, iar piese precum "The Look", "Listen to Your Heart", "It Must Have Been Love" sau "Joyride" s-au clasat pe prima pozitie a topurilor din Statele Unite si Europa. Cariera trupei a avut o ascensiune fulminanta, succesul de care s-a bucurat inca de la debut insotind-o de-a lungul timpului. Piese precum "It Must Have Been Love" si "Listen to Your Heart" se regasesc si astazi in playlist-urile radiourilor, ambele single-uri primind premii din partea BMI (Broadcast Music, Inc) pentru cele peste 4 milioane de difuzari. Chiar daca anul 2002 a reprezentat un moment dificil in cariera trupei, Marie fiind diagnosticata cu o tumoare pe creier, Roxette s-a reunit in 2009, reluandu-si activitatea odata cu inregistrarile pentru albumului Charm School. In prezent, trupa lucreaza la un nou material discografic programat sa apara in primavara acestui an.

"Ursus sustine cu mandrie cele mai importante evenimente din Cluj. Cluj este locul unde Ursus s-a nascut si care astazi gazduieste o locatie unica - Fabrica de Bere URSUS - acolo unde arta fabricarii berii se împleteste cu buna dispozitie. Ne face placere sa anuntam, impreuna cu Emagic, concertul Roxette care va avea loc la Cluj Arena. Suntem convinsi ca va fi un eveniment deosebit pentru clujeni. Acest concert va face parte dintr-un program intens de activitati pe care le planificam pentru Cluj, continuand drumul deschis de TIFF si Evolution anul trecut", a declarat Grant McKenzie, Vice Presedinte de Marketing URSUS Breweries.

Cel de-al doilea concert sustinut de Roxette din Romania este prezentat de Ursus va avea loc pe 19 iulie 2012 la Cluj Arena din Cluj-Napoca, biletele urmand a fi puse in vanzare pe data de 23 februarie 2012, pe http://www.MyTicket.ro. Incepand cu 29 februarie 2012, acestea vor putea fi achizitionate si din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului precum si din retelele afiliate Myticket.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top