Noutăți și comunicate

Ronnie Romero invitat în cadrul concertului aniversar TROOPER25

19 mai 2021

Vă reamintim că în data de 12 iunie 2021 TROOPER va urca pe scena Arenelor Romane. Pentru cei cinci muzicieni, show-ul este unul special, marcând 25 de ani de la înființarea trupei.

Ronnie Romero este unul dintre cei mai importanți soliști ai momentului. Pe lângă postul pe care Ritchie Blackmore i l-a oferit în legendarul grup Rainbow, Ronnie mai cântă și alături de Vandenberg, Michael Schenker Group, CoreLeoni, Intelligent Music Project, The Ferrymen, Sunstorm și Lords of Black. Muzicianul a acceptat invitația de a urca pe scenă în cadrul evenimentului "Trooper25".


L-am descoperit pe Ronnie în momentul în care a devenit solist Rainbow. Regret că nu l-am auzit mai repede. Până să ajungă alături de Ritchie Blackmore a lansat multe alte materiale incredibil de bune. A fost dragoste la prima ascultare. Timbrul lui te duce cu gândul către Dio, Steve Lee, Coverdale… cum să nu vibrezi la așa ceva? N-am bucurat să îl avem invitat și în sala noastră de repetiții. Ce să spun? Chiar este adevărat! Există! Iar vocea este fix așa cum o auziți pe înregistrări. Ronnie este un fenomen, dar nu trebuie să mai spun eu asta. Când Blackmore, Schenker și Vandenberg te vor în trupă… totul este clar! Muzica unește suflete!

a declarat Coiotu’

Olympus Mons vor deschide concertul TROOPER. Una dintre cele mai tinere trupe din scena rock românească, Olympus Mons sunt câștigătorii din 2020 ai festivalului Posada.

Există două categorii de bilete: una la prețul de 53 de lei, iar cea de-a doua la 106 lei. Le puteți cumpăra intrând pe iabilet.ro sau din magazinele partenere. Pentru a respecta legea în vigoare, numărul biletelor este limitat: https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-25-aniversar-61843/

În cei 25 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 700.000 de oameni, în peste 850 de concerte, și a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Deep Purple, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Biletele se găsesc online pe www.iabilet.ro și pot fi achiziționate cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în tara și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18.00-22.00), Hard Rock Cafe, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Bilete - https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-25-aniversar-61843/
Facebook - https://www.facebook.com/TrooperRocks/
Site - www.trooper.ro
Pagina eveniment - https://www.facebook.com/events/436474407433780/
Instagram - https://www.instagram.com/trooperromania/
YouTube - https://www.youtube.com/watch?v=0t2GjI7vAQA


Evenimente recomandate

Top