Noutăți și comunicate

Romanian Madness Tour 2011

15 - 17 aprilie 2011
Romanian Madness Tour 2011
Intre 15 - 17 aprilie 2011, MetalSupport va invita la Romanian Madness Tour va avea loc in club Rockstadt din Brasov, club Fabrica din Bucuresti si Bar Hand din Iasi.

Trupele participante :

Mastic Scum
http://www.myspace.com/masticscum
Mastic Scum este una din trupele cu istorie din scena metalului austriac, fiind infiintata in 1992. Inspirata de stilurile Death si Hardcore de la inceputul anilor 90, trupa a dorit intotdeauna sa creeze un nou gen muzical din combinarea mai multor stiluri. Ultimul album "Dust ", lansat spre sfarsitul anului 2009 a fost foarte bine primit atat de critici cat si de fanii stilului. In 2010 formatia a fost nominalizata in cadrul concursului Amadeus Austrian Awards la sectia Hard and Heavy. De la ultima lor aparitie in Romania, in cadrul turneului "Funeral Nation Tour" alaturi de Vader si Marduk, Mastic Scum au schimba usor formula, avandu-l pe Alexander Schmid ca noul basist.

Necrovile
http://www.myspace.com/necrovile
Necrovile este una dintre cele mai apreciate trupe de brutal death metal din partea estica a Europei. Trupa a semnat in 2009 cu United Guttural Records (USA), label binecunoscut pe segmentul brutal death metal, in acela i an aparand primul album al trupei, "The Pungency of Carnage". Necrovile a efectuat pana in prezent 5 turnee europene, a cantat in nenumarate concerte si festivaluri de gen, alaturi de nume mari precum: Suffocation, Vader, Nile, Napalm Death, Lividity, Grave, Master, Sepultura, Dark Funeral, Belphegor, Obscura, Dead Infection, Fleshless...
Noul stil abordat de trupa este mai tehnic si brutal, ducand cu gandul la trupe gen Suffocation sau Deeds of Flesh. Cei care ve i fi prezen i la concert veti avea ocazia sa asculta i cateva din noile compozi ii ce vor aparea pe al doilea album al trupei.


PROGRAM:

- 15 aprilie 2011 -Brasov -Rockstadt : Code Red, N.E.G.A.T.I.V.
- 16 aprilie 2011 -Bucuresti -Fabrica : Psychogod, Days Before Disappearance, Vepres
- 17 aprilie 2011 -Iasi - Brutal Fest 3 in Bar Hand : Vile Obsession, Boratorii, P.O.V., Merkes


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă