Noutăți și comunicate

Romania Live Rock - vreau „cu” Rezident Ex in orasul meu

2 octombrie 2013
Romania Live Rock - vreau „cu” Rezident Ex in orasul meu
În semn de recunoaștere pentru publicul consumator de muzică rock din țară și pentru a susține mișcarea, artiștii de la REZIDENT EX își propun să promoveze talentele din România și au hotărât să invite una, două sau poate chiar trei formații din orașele respective pentru a concerta în aceeași seară cu ei. Pot participa și soliști (chitară, voce, tobe, bass) care vor interpreta împreună cu Matthias, Kempes, Tavi, Christi și Vali piese din repertoriul REZIDENT EX.

ROMANIA LIVE ROCK se va numi CD-ul care va cuprinde cele mai reușite compoziții din recitalurile invitaților și piese REZIDENT EX, o platformă de promovare deschisă tuturor celor care doresc să participe.

Pentru selecție îi rugăm să se înscrie pe adresa http://www.infomusic.ro/rezidentex/ pe care pot trimite/uploada o piesă compoziție proprie sau, în cazul soliștilor, o înregistrare audio sau video cu o piesă de pe albumul ALPHA.  

Pentru selecție am apelat la un juriu de excepție, care nu mai are nevoie de nici o prezentare: Ionuț Paraschiv (Info Music), Lenți Chiriac (Radio România), Cristi Hrubaru (Rock FM), Nelu Brîndușan (Maximum Rock), Alex Revenco (Jurnalul Național).

Super grupul REZIDENT EX își anunța revenirea în țară în această toamnă pentru un turneu de 10 orașe. Iată că deja turneul se conturează și cele mai multe solicitări au venit până acum din București, Timișoara, Arad, Iași, Buzău, Constanța, Sibiu, Cluj, Brașov, Târgu Mureș și acțiunea continuă. Solicitările pot fi trimise în continuare pe adresa rezidentex@gmail.com: VREAU REZIDENT EX ÎN ORAÅžUL MEU.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top