Noutăți și comunicate

Rockzone.ro se lanseaza oficial la Vama Veche

12 august 2015
Rockzone.ro se lanseaza oficial la Vama Veche
RockZone, cea mai nouă apariție din peisajul radiofonic românesc se lansează oficial la Vama Veche, printr-o serie de evenimente și concerte desfășurate în perioada 19 - 28 august 2015.Trupele Tiarra și MadDriven vor urca pe scena de Amfiteatru - La Pescărie pe 22 și, respectiv 28 august. Liviu Zamora va fi amfitrionul serilor Rockzone, în cadrul cărora vor putea fi urmărite documentare despre unii dintre cei mai îndrăgiți muzicieni rock. Lansarea oficială RockZone este susținută de campania RockZone te bagă la răcoare! care premiază fidelitatea ascultătorilor cu un week-end la mare.

Sub genericul Rock'n'Art, Rockzone combină muzica rock cu informațiile culturale fiind conceput ca o platformă 360 (live streaming, website, social media, evenimente) care să ofere comunității artistice românești un spațiu în care să se exprime și să se promoveze. Postul de radio care emite exclusiv online, 24 de ore din 24, mizează pe un playlist bogat, pe o echipă alcătuită din profesioniști de radio (Andy Stănescu, Alexandru Gheorghiaș, Marcel Platon, Andreea Billig, Liviu Zamora) și emisiuni variate. De la Rock.escu - emisiunea dedicată muzicii rock românești, la Aerobaza Kamikaze - emisiunea de satiră și umor realizată de echipa Kamikaze sau 4 Uși, fiecare ascultător va găsi ceva pe gustul său.

"Nu dăm lecții, dăm doar muzică bună și poveștile ei frumoase. Cultură, talk-show, acorduri dintr-o lume care vibrează la frumos. Cea mai importantă descoperire a secolului 20, muzica rock, are casa ei la noi. Ascultați-ne, căutați-ne, vrem să ne împrietenim. Dacă iubiți muzica înseamnă că suntem prieteni de-o viață”, spune Bogdan Iatan, inițiatorul proiectului.(2) Rockzone.ro_se_lanseaza_oficia_UjYAES5Sp1.jpg

Rockzone poate fi ascultat online, atât pe PC sau tabletă dar și pe smartphone, grație aplicațiilor dedicate.


Evenimente recomandate

Top