Noutăți și comunicate

Rockstadt Extreme Fest 2023: program pe zile si line-up

26 aprilie 2023
Rockstadt Extreme Fest 2023: program pe zile si line-up
La cerea publicului Rockstadt Extreme Fest 2023 anunta programul si lineup-ul pe zile, si pune in vanzare bilete pe zile! Vor fi disponibile in numar limitat pentru fiecare zi, din cauza cererii mari de abonamente. Pretul biletelor pe zi este de 335 lei (68 euros) + taxe si pot fi cumparate de pe Rockstadt Extreme Fest sau de pe https://www.iabilet.ro/.

Organizatorii anunta inca o schimbare de line-up. Din pacate trupa The Acacia Strain este nevoita sa isi anuleze turneul european, iar show-ul lor de la Rockstadt Extreme Fest va cel mai probabil amanat pentru 2024. Mai jos aveti comunicatul trupei:
Recent am primit oportunitatea de a merge in turneu in America de nord si am simtit ca asta ar fi cea mai buna optiune pentru trupa si coincide cu planurile noastre pe termen lung. Din acest motiv vom anula concertele programate pentru august 2023 in Europa. Ne cerem scuze fanilor si organizatorilor care sunt dezamagiti de aceasta decizie. Pentru prima data dupa mult timp se pare ca pentru TAS se intampla in sfarsit ceva in Europa si asteptam sa revenim in 2024. Multumim pentru intelegere.

Inlocuitorii pentru The Acacia Strain sunt formatia de hard core punk din Orange County, Stick to Your Guns.

In ceea ce priveste cele 8 trupe ramase, acestea vor fi dezvaluite in scurt timp. Va mai asteapta cateva surprize.

Rockstadt Extreme Fest 2023 va avea loc in perioada 2-6 august 2023, iar daca vreti sa stiti in ce zile puteti vedea trupele perferate, mai jos aveti programul pe zile:

Program REF - 2 august 2023 - ziua 1

Dropkick Murphys, Heilung, While She Sleeps, Soulfly, The Ocean, Sacred Reich, Eyehategod, Deez Nuts, Villagers of Ioannina City, Employed to Serve + 3 TBA.

2. Rockstadt Extreme Fest 2023: program pe zile si line-upProgram REF - 3 august 2023 - ziua 2

Architects, Hypocrisy, Sleep Token, Deicide, Zeal & Ardor, Triptykon, Phil Campbell and the Bastard Sons - 100% Motorhead set, Gutalax, Caligula's Horse, Imperial Triumphant, Spectral Wound, Car Bomb, Ritual Roadmap + 1 TBA.

3. Rockstadt Extreme Fest 2023: program pe zile si line-upProgram REF - 4 august 2023 - ziua 3

Meshuggah, Amorphis, Mayhem, Igorrr, Marduk, Therion, Legion of the Damned, Midnight, The Underground Youth, Lost in Kiev, Allochiria + 2 TBA.

4. Rockstadt Extreme Fest 2023: program pe zile si line-upProgram REF - 5 august 2023 - ziua 4

In Flames, Avatar, Knocked Loose, I am Morbid, Agnostic Front, Abbath, Discharge, Impaled Nazarene, Gaerea, Hangman's Chair, Infest, Embryo + 1 TBA.
5. Rockstadt Extreme Fest 2023: program pe zile si line-up

Program REF - 6 august 2023 - ziua 5

Arch Enemy, Trivium, Epica, Alestorm, Obituary, Dying Fetus, Kadavar, Stick to Your Guns, Immolation, For the Wicked, Messa, Mispyrming + 2 TBA.
6. Rockstadt Extreme Fest 2023: program pe zile si line-upVerificati site-ul https://www.rockstadtextremefest.com/ pentru mai multe informatii despre lineup, pretul biletelor si mai multe detalii despre cel mai iubit festival de metal din Europa de Est, din inima Transilvaniei.


Evenimente recomandate

Top