Noutăți și comunicate

Rockstadt Extreme Fest 2023 anunta noi confirmari: Mayhem si Hangman's Chair

17 august 2022
Rockstadt Extreme Fest 2023 anunta noi confirmari: Mayhem si Hangman's Chair
Organizatorii Rockstadt Extreme Fest anunta 2 trupe noi confirmate pentru editia din 2023: Mayhem si Hangman's Chair.
Probabil cea mai controversata formatie din istoria muzicii si totodata fondatorii curentului norvegian black metal, MAYHEM revin in Romania, la Rockstadt Extreme Fest 2023.

Ce se poate spune despre Mayhem ce nu a fost deja spus? Iata ca la aproape 30 de ani de la lansarea lui De Mysteriis Dom Sathanas, Mayhem ramane in continuare una din cele mai influente nume ale scenei black metal, de altfel un nume sinonim cu intreaga miscare. Despre Mayhem s-au scris carti, lucrari de doctorat, chiar si un film pentru Netflix.

Inceputurile Mayhem marcheaza si cea mai controversata etapa a carierei grupului norvegian. De la showurile live controversate, pana la suicidul lui Dead sau moartea lui Euronymus, Mayhem a devenit parte din istoria muzicii contemporane, insa grupul norvegian a rezistat in toti acesti ani prin calitatea si influenta materialelor lansate, albume fara compromis, gandite si compuse impotriva oricaror standarde si clisee comerciale. Daemon, cel mai recent album din discografia Mayhem, este totodata considerat unul din cele mai bune discuri black metal lansate in ultimii douazeci de ani, deseori comparat cu legendarul De Mysteriis Dom Sathanas, o intoarcere la soundul 'experimental si disonant'. Chiar si dupa aproape 40 de ani de activitate, Mayhem ramane etalonul muzicii black metal.
2. Rockstadt Extreme Fest 2023 anunta noi confirmari: Mayhem si Hangman's ChairHangman's Chair, noua senzatie a scenei doom internationale, va concerta pentru prima data in Romania, la Rockstadt Extreme Fest 2023.

Nascuti si crescut in Paris, acest grup francez este recunoscut la ora actuala pentru soundul total aparte ce deseori aduce aminte de Type O Negative, Life of Agony sau Sisters Of Mercy. Fiecare album isi trage esenta si forta din experientele personale a acestor muzicieni, mereu prezentate cu o sinceritate fara compromisuri. Fie ca este vorba de moarte, supradoze sau pur si simplu viata in suburbiile Parisului, aceste emotii umane rezoneaza cu fiecare compozitie, iar toate aceste momente tragice sunt adaptate intr-o atmosfera melancolica, totodata sumbra.

La Rockstadt Extreme Fest, Hangman's Chair isi vor promova cel mai nou album, A Loner, primul disc lansat sub egida Nuclear Blast Records. Despre singuratatea in toate formele sale, acest album marcheaza si apogeul compozitional Hangman's Chair, o muzica atat de viscerala incat te va tine hipnotizat de la prima si pana la ultima nota.Rockstadt Extreme Fest 2023 va avea loc în perioada 2-6 august 2023, la poalele cetății Râșnov, în inima Transilvaniei.

Cu 3 scene mari, camping, băuturi la prețuri accesibile, food court și 70 de trupe, cea de-a 9-a ediție a festivalului este pregătită să continue experiența unei vacanțe extreme pentru mii de fani ai muzicii rock.

Rockstadt Extreme Fest va anunța un line-up special, iar printre trupele pe care le puteți vedea pe cele 3 scene se numără MAYHEM, DYING FETUS, SLEEP TOKEN, WHILE SHE SLEEPS, MIDNIGHT, HANGMAN'S CHAIR.

Biletele sunt deja disponibile online, in reteaua IABILET.RO, la urmatoarele preturi:
  • Al doilea prag: 550 LEI (1500 de abonamente), perioada 8 august- 3 octombrie 2022
  • Al treilea prag: 620 lei (1000 de abonamente) perioada
  • 4 octombrie- 26 decembrie 2022
  • Al patrulea prag: 690 lei (1500 de abonamente) perioada 27 decembrie- 3 aprilie 2023
  • Al cincilea prag: 760 lei (1000 de abonamente) perioada 4 aprilie 2023- 3 iulie 2023
După 3 iulie 2023, abonamentele vor costa 850 lei inclusiv la intrarea în festivalul din 2023.

Va asteptam la festivalul cu cele mai grele metale din Romania!


Evenimente recomandate

Top