Noutăți și comunicate

Rockstadt Extreme Fest 2022 - cu tristețe dar mari speranțe

24 martie 2021
Rockstadt Extreme Fest 2022 - cu tristețe dar mari speranțe
Organizatorii Rockstadt Extreme Fest au anunțat, pe pagina oficială de Facebook, faptul că festivalul se va reprograma pentru anul 2022, in perioada 4 - 7 august 2022.

Mai multe detalii găsiți în mesajul următor:

Dragi prieteni,

Trecem printr-o perioadă în care lipsa predictibilității este un factor distructiv pentru festivalurile din Europa și implicit și pentru cele din țara noastră. În lipsa unor răspunsuri clare din partea autorităților sau măcar al unui plan pe hârtie care sa ofere un cadru de manevră, noi nu putem decât să ne imaginăm scenarii diverse.

Am muncit susținut încă dinaintea ediției din 2019 pentru Rockstadt Extreme Fest 2020 și pentru un line-up de excepție. Apoi am continuat, cu toate resursele disponibile într-un an dificil, să păstrăm întregul line-up și în 2021. Noi suntem pregătiți să avem Rockstadt Extreme Fest în acest an.

Dar ne imaginăm cum, cu puțin timp inainte, aflăm ca nu vă putem primi pe toți cei care v-ați cumpărat bilete din cauza limitării numărului de spectatori. Și atunci va trebui să vă alegem, pe unii dintre voi să vă găzduim, pe alții dintre voi să vă dăm la o parte. Cum am putea să facem asta ?

Ne imaginăm că trebuie să stați cu masca pe față când pe scena este trupa voastră preferată sau, și mai rău, poate trebuie să stați și pe scaune la distanță de prietenii voștri cu care ați venit sau poate i-ați cunoscut acolo. Ne imaginăm că cineva, permanent, vă atrage atenția sa păstrați distanța atunci când bucuria revederii și îmbrățișării prietenilor este la ea acasă la Râșnov.

Ne imaginăm că poate jumătate din trupele voastre preferate nu vor veni din cauza restricțiilor de călătorie și a anulării turneelor deoarece multe alte festivaluri din Europa au anulat deja iar altele este posibil să anuleze și ele.

Nu ne putem imagina că acesta este concediul vostru mult așteptat, fără libertate, fără socializare, fără toți prietenii, fără bucurie, fără amintiri memorabile.

Am dori să credem că un festival poate avea loc în asemenea condiții însă nu putem. Nu acesta este spiritul Rockstadt Extreme Fest cu care ne-am obișnuit din 2013.

Am ținut cont de toate mesajele primite de la voi și de îngrijorările voastre și credem că este fair-play să vă anunțăm încă de pe acum că Rockstadt Extreme Fest nu va putea avea loc in 2021 în aceste condiții.

Am început deja să lucrăm la ediția din 2022 și în curând vă vom anunța ce se întamplă cu abonamentele pe care deja le-ați cumpărat, cu voucherele promise, cu trupele pe care le vom vedea împreună cu alte detalii despre festival.

Aveți grijă de voi și de cei dragi și să ne reauzim sănătoși !

Cu tristețe dar mari speranțe,
Echipa Rockstadt Extreme Fest


Evenimente recomandate

Top