Noutăți și comunicate

Rockoteca in Quantic, cu tombola si merch

19 ianuarie 2024
Rockoteca in Quantic, cu tombola si merch
Vineri, 19 ianuarie 2024, se dă startul organizării anului 2024 din punct de vedere concertistic, cu Rockoteca Quantic.
Am pregătit o tombolă la care se pot câștiga invitații la unele dintre cele mai cunoscute evenimente rock de la noi, dar și merch oficial, să nu care cumva să ajungeți la vreunul dintre ele nepregătiți. Toată seara se va desfășura pe coloana sonoră inspirată din lineup-ul festivalurilor.
Le vor fi alături: Asociația Rock Culture & Posada Rock Festival, Astra Rock Festival, Final Step Productions, Axa Valaha Productions, Maximum Rock, Romanian Thrash Metal Club, Metal Bunker, ARTmania Festival, ROCK the Camp, Rockstadt, Din Întunerec & Underground For The Masses, Rusidava Management & Psychosounds Music, Cavalleria Events & SoundArt Festival, Beauty Of Pain și lista va continua.

Pentru a participa la #tombolă, regula este foarte simplă: începând cu ora 20:00, la intrarea în sala de evenimente veți găsi cartonașe pe care să va scrieți datele (nume/numar de telefon, adresa de e-mail și acord GDPR) și o urnă în care să le introduceți. Extragerile se vor face pe toată durata evenimentului așa că pregătiți-vă pentru o noapte lungă. Fiecare persoană poate participa doar o singură dată la tombolă!
Succes!
Intrarea este #LIBERĂ!
Așa că, haideti la Rockotecă, pe 19 ianuarie, să deschidem apetitul pentru evenimentele din 2024 care ne așteaptă!


Evenimente recomandate

Top