Noutăți și comunicate

'Rocklaureat 2' cu Trooper in Quantic: Program si reguli de acces

20 decembrie 2023
'Rocklaureat 2' cu Trooper in Quantic: Program si reguli de acces
Trooper încheie seria concertelor din 2023 cu „Rocklaureat 2 ”. Evenimentul va avea loc în data de 22 decembrie 2023, în clubul Quantic. Trooper are alături trei trupe tinere, trei trupe din liceele bucureștene: Destin, Coming Undone și Last Hour completează afișul zilei de 22 decembrie.
Suntem fericiți să vedem că apar trupe tinere care cântă rock. Iar ultimii ani chiar au adus o mulțime de surprize frumoase! Ne bucurăm că putem lua parte la startul lor în această carieră. Este nevoie de acest val de formații tinere. Văd entuziasmul lor și dragostea lor pentru rock, îi urmăresc în live-uri și observ cât se străduiesc să demonstreze... Este impresionant. Rocklaureat este un proiect la care ținem mult. Și noi am început povestea Trooper tot când eram în liceu, așa că știm exact cât de complicat este. Trebuie să muncești enorm și să te lupți să cânți cât mai mult în fața oamenilor. Nu multe uși ți se deschid, ai parte de numeroase respingeri, însă important este să găsești puterea de a merge înainte. Dacă putem ajuta niște trupe de liceu să urce pe scenă, ei bine, asta o să facem! Sper să ne adunăm cât mai mulți iubitori de rock în seara de 22 decembrie. Ne vedem în Quantic pentru ultimul show Trooper din 2023.
a declarat Coiotu
- Copiii sub 8 ani au intrarea gratuită
- Este permis accesul cu orice fel de aparate foto
- Este interzis accesul cu: artificii, arme, obiecte periculoase sau obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser).
- Accesul în spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată.

Program :
18:00 - Acces eveniment
19:20 - Last Hour
19:55 - Coming Undone
20:40 - Destin
21:30 - Trooper

Last Hour este o tânără formație de heavy metal din București. Cinci colegi de liceu au format o trupă nouă, cu o dorință incredibilă de a face muzică.

Coming Undone este o trupă de metal din România. A fost fondată în 2022 de către Kyle, Radu și David. Inițial a cântat un stil de rock mai alternativ, dar, cu timpul, au simțit nevoia să-și exprime în totalitate viziunea creativă printr-un sound mai heavy. Trupa inițial se numea Lost Sanity, dar, după venirea noului vocalist Rareș și a noului chitarist Mihai, băieții au considerat că un nume diferit va marca un nou început. Coming Undone are diverse influențe muzicale, de la rock clasic, pop, hip-hop, până la death metal.

Instagram: https://instagram.com/officialcomingundone
Spotify: https://open.spotify.com/artist/2zpjZZPU0ncfXq3yBZGb3w?și=uJH8-a48TfKkoaBrFTB4bQ

Destin înseamnă mai mult decât o trupă, înseamnă o familie. Înseamnă piesele care sunt cunoscute și cântate concert de concert de către fani. Destin înseamnă mai ales oameni, pentru că oamenii sunt cei ce fac orice trupa să trăiască.

Avem mai puțin de un an de când ne-am cunoscut. Dacă cineva ne întreabă ce stil cântăm, spunem simplu: ROCK, având în repertoriu subgenuri diverse de la heavy metal, la soft rock, la rock ‘n’ roll. Destin înseamnă Ștefan Gramă, Radu "Dimi", Dinu Cazanciuc și "Robertino" Florea.
Instagram: https://instagram.com/trupadestin
YouTube: https://youtu.be/akXW-9HLfrw?și=JysWwVoMMIv3ruRkÎn cei 28 de ani de carieră, Trooper a lansat 10 albume de studio, a cântat pentru mai mult de 900.000 de oameni, în peste 950 de concerte, şi a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP, Sepultura, Prodigy etc.

Biletele pentru concert sunt disponibile pe platforma iabilet.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top