Noutăți și comunicate

Rockerii de la Motley Crue, fascinati de frumusetea romancelor!

5 iunie 2012
Rockerii de la Motley Crue, fascinati de frumusetea romancelor!
Nu doar Madalina Ghenea a sucit mintile artistilor de peste hotare. Romancele sunt celebre pentru frumusetea lor chiar si in lumea nebuna a rockului. Desi printre cuceririle lor se numara vedete care au umplut paginile ziarelor, rockerii trupei Motley Crue abia asteapta sa vada daca bucurestencele sunt chiar atat de frumoase si sexy pe cat se spune. Rockerii vor ajunge in tara noastra luna aceasta, pentru a concerta in premiera la un festival din Romania: OST FEST, editia 2012!

In ce galerie a celebritatilor ar intra fetele noastre? Primul despre care ar trebui sa discutam este Tommy Lee, care a fost casatorit de trei ori: cu Elaine Starchuk (model), cu Heather Locklear (actrita) si cu Pamela Anderson (model si actrita)! De numele lui au fost legate insa nenumarate scandaluri si aventuri, o dovada clara ca celebrul cantaret nu se da inapoi cand vine vorba de a petrece alaturi de femeile frumoase.

Basistul Nikki Sixx (chiar daca ultimele barfe spun ca este intr-o relatie cu actrita Denise Richards, fosta sotie a lui Charlie Sheen) a fost fotografiat de paparazzii de peste ocean in compania unor blonde voluptoase. De fapt este cunoscuta pasiunea pe care artistul o are pentru acest tip de femei.

Vince Neil are si el o galerie impresionanta de cuceriri. La jumatatea anului 1983 s-a casatorit cu Elizabeth Lynn. Cinci ani mai tarziu era deja divortat si se casatorea cu Sharise Ruddel. Ei i-a urmat Heidi Mark in anul 2000. Aceasta ultima casatorie a durat doar un an. In prezent este casatorit cu Lia Gerardini, iar barfele spun ca au un obicei din a imparti dormitorul cu alte femei. Daca acestea sunt doar zvonuri, este foarte sigur ca prima profesoara a lui Vince era un fost iepuras Playboy.

Casatoriti sau singuri, fiecare dintre membrii trupei Motley Crue este hotarat sa profite de zilele pe care le vor petrece in Romania, la jumatatea lunii iunie, atunci cand vor canta in cadrul OST FEST, la Romexpo!

Pe scenele de la OST FEST vor mai urca Dimmu Borgir, Megadeth, Manowar, Motorhead, Europe, W.A.S.P, Trooper, OverKill, HollyHell, Lake Of Tears,  Exodus,  Addiction, Finsterforst, Infected Rain, Metrock, Mystery, Psychogod, Steelborn, Syn Ze Sase Tri, Tiarra, White Walls, Armies of Enlil, Desant, Reborn,  Claymore, Code Red, Gothic, Incipient, Khors, Shifting Sands, Thornafire, Voodoo, Warchant.

Vezi aici mesajul chitaristului de la Motley Crue, catre romani!

Mai multe detalii despre festivalul OST FEST puteti gasi accesand: pagina oficiala sau pagina de Facebook.

Biletele/abonamentele/voucherele pentru OST FEST pot fi cumparate din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 sau reteaua Eventim. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau din reteaua Eventim.

Preturile BILETELOR pentru fiecare din cele 3 zile de festival sunt:
500 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
350 lei Fire Circle
265 lei Tribuna - sold out
120 lei Golden Circle
90 lei Gazon
30 lei voucher camping

Preturile ABONAMENTELOR valabile pentru toate cele 3 zile de festival sunt:
800 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
525 lei Fire Circle
400 lei Tribuna - sold out
200 lei Golden Circle
150 lei Gazon
30 lei voucher camping

Festivalul OST FEST va avea loc in perioada 15-17 iunie 2012 la Romexpo Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events, in colaborare cu Cavalleria Events! Eveniment prezentat de ROCK FM si sustinut de: Ciuc, Cancan, Ring, Centrul Vechi, Adevarul, Zile si Nopti, Sapte Seri, VIP, Bucharest NightLife, Stop To Shop, Metalhead.ro, MaximumRock.ro, RockEvent.ro, RockStage.ro, Port.ro, Apropo.ro, iConcert.ro, BestMusic.ro, Ciao.ro, PeTeava.ro, 9AM.ro, InfoMusic.ro, DailyCotcodac.ro, OrasulM.eu, BucharestHerald.com, Ziare.com, eComunicate.ro, Spectacular View, Caro Hotel, Cocor MediaChannel, Carpat Guard, Spard Team.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top