Noutăți și comunicate

Rockabella lansează un cântec nou printr-un concert și o expoziție de sculptură

26 iulie 2021
Rockabella lansează un cântec nou printr-un concert și o expoziție de sculptură
Pe 28 iulie 2021 trupa Rockabella va lansa un nou single. Este vorba despre “Corp străin ”, un cântec-poveste de dragoste scris de solista Teodora Moroșanu și vorbește despre momentul în care găsești omul ale cărui asimetrii le completează perfect pe ale tale.

Videoclipul filmat de Andrei Apostol aduce povestea acestor asimetrii în planul fizic: Teodora, care a absolvit Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza în 2004, își modelează un corp străin pe care îl urmărim transformându-se si redevenind întreg indiferent de ce se aplică din exterior asupra lui. Premiera videoclipului va avea loc miercuri, 28 iulie, pe canalul oficial de YouTube al formației iar până atunci puteți urmări un teaser aici:
https://youtu.be/8c2foYb9fCs
#ArtRock

Pentru evenimentul de lansare, Rockabella împerechează concertul cu o expoziție de sculptură organizată în colaborare cu Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza în care vor expune lucrări ale elevilor de liceu si ale câtorva absolvenți, acum studenți la UNArte.

Nu este prima dată când Rockabella expune publicul la alte forme de exprimare artistică:
La intersecția mai multor forme de artă se întâmplă ceva magic, poveștile prind super-puteri. În anii trecuți am îmbinat muzica noastră cu dansul contemporan, actoria și chiar desenul.

Teodora Morosanu

Concertul de pe 28 iulie 2021 de la Expirat începe la ora 18:00, iar alături de Rockabella vor cânta si cei de la Melting Dice. Biletele sunt disponibile in rețeaua iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/site/event/65125/

#Rockabella

Trupa Rockabella îmbină influențe art-rock, indie pop și alternative în cântece-poveste despre momentele care ne transformă.

Componență:
  • Teodora Moroșanu- voce
  • Andrei Ilie- tobe
  • Bogdan Diaconeasa- bass
  • Ștefan Mustață- chitară
  • Alina Horez-vioară
  • Bogdan Moroșanu- producție, sunet.
În vara asta, pe cei de la Rockabella îi puteți vedea pe scenele festivalurilor Electric Castle (Cluj), Living Rock (Tuzla) si Tam-Tam (Brașov).

Găsiți mai multe detalii aici:
https://www.rockabella.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top